2014 m. rugsėjo 16 d., antradienis

Kaip užblokuoti, ištrinti, panaikinti reklamas, reklemų langus Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Explorer ir kitose naršyklėse?




Sveiki, skaitytojai,

Visai neseniai atsitiko taip, kad mano Mozilla Firefox naršyklę begėdiškai užpuolė maniakiškos reklamos. Jos tiesiog visur iššokdavo, kai tik užkraudavo kokį nors saitą. Išlysdavo kaip kirmėlės iš visų pakampių ir reklamuodavo visokiausią šlamštą. Dievaži, jautiesi kaip koks utėlių ir blusų apipultas.  

Ką tokiu atveju daryti?

Tiesiog labai paprasta! Nustebau dėl to, kad niekada neprireikė šios programos. Aišku, galėjau keisti naršyklę, bet man patinka mano Firefox‘as. Kiti galbūt jau seniai žino šią gudrybę ir ja seniai naudojasi, bet noriu pasidalyti su tais, kuriems ilgą laiką šito neprireikė.

Taigi programėlė vadinasi Adblock, kurią parsisiųsti ir įdiegti į pačią naršyklę nepaprastai lengva.

Paspauskite nuorodą ČIA ADB ir Jums atidarys puslapį, kuriame rasite žalią stačiakampį su žodeliu „install“. Paspaudžiate ir instaliuojate. Aišku, prieš tai, šalia yra pasirenkamas naršyklės logotipas, į kurią norite šią programą instaliuoti. Ji tinka ne tik Firefox, bet ir Chrome, Explorer ir t. t.

Ši programėlė atsiranda viršuje, įrankių juostoje su balto delnu atvaizdu raudoname fone ikonu. Programėlę iškart įjungiama automatiškai, bet galite išjungti, kada jums patogu.

Štai ir viskas.


KAIP PAŠALINTI VIRUSĄ IŠ NARŠYKLĖS „FIREFOX“?

Yra dar paprastesnis būdas. Man taip nutiko, kad pirmoji programėlė nieko nesustabdė, nes, pasirodo, prie naršyklės prisikabino kažkoks nelemtas virusiukas ir ėmė metinėti reklaminius puslapius. Jums tiesiog reikia atnaujinti visus Firefox parametrus, tada problema pasišalino man galutinai.

Kaip tai padaryti? Įmetu fotografijas:

1 Žingsnis:


2 Žingsnis:


 

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą