2020 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Filmas: "Iš šešėlių" / "Out of Shadows"


Sveiki,

Jeigu žmonės iš skirtingų šaltinių, nepažinodami vieni kitų, deklaruoja tuos pačius faktus, manau, yra pagrindo suklusti, kad tam tikros sąmokslo teorijos ir konspiracijos, kurias bando sumenkinti dideli žinių portalai, turi nemenko pagrindo iš tikrųjų tapti tiesa. Netgi tokia tiesa, kurios nė vienas nenorėtume pripažinti ir pasistengti suvokti, kokioje realybėje gyvename, vis dar norisi tikėti, kad istorija buvo tokia, kokia ji „parašyta“ istorijos vadovėliuose, kad moksliniai faktai yra nenuginčijami, kad turime tik rašytinius, archeologinius šaltinius, kuriuos pateikia „mokslininkai“ ir visa tai nėra sufabrikuotas šnipštas.

Galbūt nebūčiau dalijęsis šiuo filmu, kurį pasidalino Kazimieras Juraitis, kuris YouTube savo kanale sprogdina internetą populiariais konspiracinių teorijų šalininkų pokalbiais, savo vaizdo įrašais. Aišku, Kazimieras Juraitis jau sulaukė nemažai portalų dėmesio, net bandymų „sudirbti“, tačiau tas, kas mąsto, manau, K. Juraičio kanale aptiks ne vieną įrašą, kuriame yra iš tikrųjų stebinančių dalykų. Ne su viskuo sutinku, tačiau galiausiai diskusijose tikrai randasi tai, ką teko matyti, skaityti iš skirtingų angliškų portalų, kurių autoriai persekiojami, blokuojami ir visaip kitaip cenzūruojami, o jų kanalai YouTube užrakinami be paaiškinamos priežasties. Tačiau tiesa, manau, anksčiau ar vėliau suklestės, kol kas ji tik „dygsta“ iš pogrindžio.

Filmas „Iš šešėlių“ (angl. Out of Shadows) (2020) papildo tą suklestėjusių nekomercinių dokumentinių filmų nišą, kai patys režisieriai, atsiskyrę nuo kampanijų kuria be cenzūros. Tai filmas, kuriame liudija garsus Holivudo kaskadininkas, kuris beveik 30 metų pradirbęs su garsiausiais režisieriais ir aktoriais teigia, kad Holivudas vienas didelis nusikalstomos organizacijos tinklo variklis, skleidžiantis pasauliui negatyvias žinias ir formuojantis netikro pasaulio vaizdinį. Na, tas ir taip suprantama. Tačiau filmas kalba ne tik apie TV žinių kanalų tinklą visose JAV, bet ir pasaulyje, vadinasi, vienaip ar kitaip DELFI, 15min, kur iš tikrųjų dirba nemažai gerų ir atsidavusių savo srities specialistų, net ir jie yra valdomi to paties pasaulinio tinklo. Kita baisi tema – žmonių kūnų valgymas, satanizmas ir vaikų pedofilijos pogrindis Holivude, slaptas kultas, į kurį įtraukiamos Holivudo žvaigždės, po to šantažuojami, persekiojami ir tai vyksta tiesiog atviroje dienos šviesoje.

Kai kurie filme pavaizduoti dalykai šokiruoja, ypač, kai vaikus povandeniniu laivu gabena ritualams į turčių salą, toji gelbėjimo operacija kelia šiurpą. Arba Baltųjų rūmų, Hilary Clinton laiškų kodai apie „picas“, išanuojamus vaikus. Daug žmonių tiesiog suklaidinti, daug kas vadinama tiesiog menu, tačiau menas programuoja žiūrovo smegenis, elgesį, nustato naujus jo įsitikinimus. Įdomu tai, kad šis filmas susišaukia su kitais liudijimais ir kitomis konspiracijų teorijomis apie satanizmą, žmogaus mėsos valgymą, apie reptiloidus, supuvusį Holivudą, Baltuosius rūmus, buvusius JAV prezidentus, modifikuotą maistą, taršą, išnaudojimą... Tiesiog per šį filmą perbėgama punktyrais, bet visgi tai tėra pasaulietinis tinklas, už kurio stovi kažkas išties labai galingo, kas atsakingas už visą vergovinę pasaulio sistemą. Tai šiurpu, man asmeniškai jau nebe naujiena, tačiau kai kam iš jūsų tai gali būti pirmas žvilgsnis į tiesą arba bandymą suvokti, kokia iš tikrųjų yra tikrovė. Siaučiant koronos virusui ir esant karantinui, tokie filmai ir specialios laidos tiesiog sprogdina internetą, (kai kas net apie tai negirdėjo), vadinasi, jau daug pasaulyje žmonių gali ir nori kalbėti apie tai, kas iš tikrųjų vyksta. Argi tai nėra dar vienas apsivalymas prieš visuotinį pabudimą?

Mano įvertinimas: 10/10
IMDb:8.0

Visą filmą lietuviškai galite pažiūrėti čia, kol jo dar neužblokavo.

Kadangi YouTube satanistai ištrynė, siūlau alternatyvią nuorodą, kur rasite šį filmą. Šokiruoja.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą