2020 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Šios dienos nuotrauka: Petras Gražulis su apsinuoginusiu vyru pasirodė per vaizdo konferenciją

Sveiki,

 

„Už Lietuvą, vyrai!“

 

Ar naudojate vieną garsiausių pastarojo dešimtmečių politinių frazių? Aš vis dar. Kartais. Šiomis dienomis viena garsiausių Lietuvoje aptarinėjimų fotografijų tapo ne kokia žymi atlikėja be liemenėlės, ar Nausėdienės pasakyta frazė, o būtent Petras Gražulis. Tiesa, su kuo Gargždų gyventojai plauna galvas (gal veikia 5G spinduliuotė?), bet ir vėl iš savo miesto pasiųsti Gražulį į Seimą buvo tiesiog gėda. Šįkart ne dėl Gražulio, o dėl gargždiškių.


Stebina ir kai kurių piliečių komentarai, netgi atviras susižavėjimas Gražuliu, kad Seime reikia linksmintojų ir skandalistų, kad būtų „įdomu“ gyventi. Kas per naivus požiūris? O po to dejuojame, kad kluikos į Seimą pateko. Nors nėra ko pykti, juk Seimas – mūsų visuomenės atspindys. Jeigu ten susirenka Gražuliai, vadinasi, mes patys turime gražuliškų elgsenos panašumų. Ir ką reiškia pasakymas „jis nebijo sakyti tiesos?“ Pezalai ir nesąmonės nuo kada tapo „sakytina tiesa?“ Tai tik įrodo, kad patys rinkėjai yra pezalų ir nesąmonių mėgėjai.

 

Bet ne apie tai, o apie apsinuoginusį vyrą dienos metu! Gabrielius Vagelis? Andrius Tapinas? Tauta pašiepdama spėlioja, o Petras Gražulis sako, kad tai jo sūnus. Kad sūnus, beveik neabejoju, tačiau tokioje kompromituojančioje situacijoje kikenu ne tiek iš Gražulio nesąmonės, kiek iš to, kaip veikia karmos dėsnis. Su kuo vaišini tautą, taip tauta ir atsidėkoja. Dabar Gražulis jauno homoseksualo „tėtuko“ vaidmenyje. Žodžiu, ką smerki, tokią rolę ir užsidirbi. Visgi įdomiausia, kaip Gražulis bando sudirbti Tapiną, kviesdamas netiesiogiai į orientacijos įrodymus. NUO KADA LIETUVOJE REIKIA VYRAMS ĮRODINĖTI ORIENTACIJĄ?? Kas per pezalai? Visgi girtis, kad Palangoje Birutei „užtaisė“ vaiką – o tai didis įrodymas! – kurio, jeigu tautos atmintis trumpa, priminsiu, Gražulis vaiką neigė ir netgi merginą apšmeižė prieš visą tautą, o kūdikio atsižadėjo (kaip seriale!), tik DNR tyrimai vertė Petrą pravirkti ir pripažinti suklydus. Ir vėl. Visai neseniai aptikau įrašą, kuriame Petras pamokslauja apie tai, kaip tėvai turi prižiūrėti vaikus, „neatiduoti“ jų bet kam ir net kritikavo Norvegijos politiką, kai pats tuo tarpu neigė savo vaiką. WTF, gargždiškiai, negi jums tikrai reikia linksmybių ir kreivų veidrodžių? Negi ir jūs visi tokie?

 

Sakysite, neklystančių nėra, tačiau Gražulis toks atvejis, toks matricos stebuklingas riktas, smarkiai reikalingas Lietuvai. Ir visai ne dėl linksmumo, o tam, kad pasimatuotume savo durnumo laipsnį, kuris vis dar labai didelis. Bet, blemba, užtat kaip linksma, ane?

 

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą