2023 m. gruodžio 31 d., sekmadienis

Maištingos Sielos pozityvumo dienoraštis nr. 36: Laimingų Naujųjų 2024 metų! Te vyksta svarbiausia – gyvenimas!

 

Sveiki,

Naujieji metai jau tuoj ant nosies!

Šiemet padariau bene daugiausiai įrašų per šitiek „Maištingos sielos“ gyvavimo metų, net 553! Ir šiemet tai paskutinis įrašas, ir džiugu, jog tai jau 36 pozityvumo įrašas. Labai džiaugiuosi, jog kasdien pamatyti ir užfiksuoti pozityvūs dalykai padeda kitaip orientuotis ir jaustis pasaulyje, nesureikšminti iškylančių bėdų, jų nedauginti, išlipti kaskart vis sausesniam ir sausesniam.

Šiemet esu sau dėkingas už tą ateinantį ir įsitvirtinantį supratimą, kad turiu pats ir tik PATS save ištraukti iš keblumų ir nereikia lūkuriuoti, kad pasaulis ims ir manęs kaip nors pagailės, kad susiklostys kokie nors geresni laikai. Savipagalba ir savikontrolė yra tai, ką tikiuosi toliau tęsti, o juk viskas prasideda nuo minčių, kurie perauga į žodžius, o šie į veiksmus. Taip keičiamas likimas. Manau, nemažai šiemet pasėjau gerų dalykų, esu be galo sau ir pasauliui už tai dėkingas. Dėkingas ir tiems čionai atklystantiems ir perskaitantiems.

Jeigu kasdien pabudę galite kam nors rasti už ką padėkoti (mamai, tėvui, draugams, sau, saulei, lietui, gaivai, karščiui, vienatvei, augintiniui, sutiktiems praeiviams, vaikams, Visatai ir t. t.), vadinasi, yra dėl ko gyventi ir stengtis padaryti ką nors pozityvaus ir gero, kad šis pasaulis būtų geresnis.

Sveikinu su Naujaisiais 2024 metais! Viskas buvo, yra ir bus gerai!

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą