2023 m. gruodžio 20 d., trečiadienis

Youtuberis vlogeris Jotvingis: Laikas yra iliuzija (Kodėl viskas, ką mes žinome apie laiką, yra netiesa?). Vaizdo įrašas

 

Laba,

 

Vakar prieš užmigdamas klausiausiu tokio retai mano paties lankomo YouTube kanalo „Jotvingis“ įrašo. Tame kanale talpinami man priimtini ir nevisai priimtini dalykai. Dėl kai kurių galėčiau diskutuoti, bet šiandien ne apie tai. Dažnai šiaip YouTube cenzūra mėgsta blokuoti ar apriboti vartotojus, kurie pasisako apie pasaulį, kurio sistemas žmonės linkę kritikuoti. Internete pilna tokių užplombuotų anketų, o tai iš dalies sako, jog esame veikiami kažin kokio Didžiojo Brolio. Su tuo kovoja eilė trolių, kurie klijuoja savotiškai kitaip mąstantiems visokias konspiracijų teorijų šalininkų etiketes, visaip menkina, marginalizuoja ir t. t. Bet iš patirties žinau, kad tokia informacija, kokią transliuoja Jotvingis, dažniausiai ateina pas tuos, kuriems reikia, taigi atėjo šįkart ir pas mane.

 

Galite pasižiūrėti ir išklausyti Jotvingio įrašo. Ramiu ir gražiu balso tembru jis išdėsto nemažai per daug metų mano artikuliuotą ir rinktą informaciją apie kvantinę fiziką bei tai, kaip veikia žmogaus minties galia. Išties revoliucinė kai kam idėja, jog laikas neegzistuoja ir mes einame laiko cikliniu ratu. Taip pat tas tiesas, kurias mokomės per fiziką ir astrofiziką, regis, pamirštame, kad nemaža dalis tėra tik teorija, tačiau juk beveik kiekvienas į klausimą „kaip atsirado visata?“ atsakytų – iš Didžiojo sprogimo. Bet argi, jeigu tai niekada neįrodyta? Apie laiką, Visatą ir kitus dalykus paprastai ir aiškiai iš Jotvingio. Gal ir jums surezonuos?



Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą