2013 m. gegužės 14 d., antradienis

Holivudo deivė Angelina Jolie pasišalino krūtis




Sveiki visi,
Šiandien „Eurovizija“, tačiau kur kas labiau mane pritrėškė žinia apie Angeliną Jolie, kuri balandžio pabaigoje po trijų mėnesių terapijos pasišalino abi krūtis. Man ši netikėta žinia buvo tolygi, lyg būtų mirusi Angelinos dalis tapatybės. Mokslininkai teigė, kad aktorė turėjo beveik 87 procentų rizikos tikimybės, kad ji gali susirgti krūties vėžiu. Nuo šios onkologinės ligos mirė ir Angelinos motina, sulaukusi 56 metų.
Garsi aktorė nutarė nerizikuoti ir nesitikėti 12 procentų sėkmės ir pasišalinti krūtis, taip sumažinant riziką iki 5 procentų. Aktorei taip pat gresia ir 50 procentų kiaušidžių vėžys, tačiau daugiavaikė motina nusprendė griebtis paties pavojingiausio varianto ir jį pašalinti. Angelina tik dabar prabilo apie atliktą operaciją ir tikino, kad jai kur kas ramiau miegoti, žinant, kad jos vaikai neliks be motinos, o vyras B. Pitt be mylimosios.
Išties, esu didelis Angelinos Jolie gerbėjas. Ir nors nesižaviu jos „kietaisiais“ vaidmenimis kaip antai kapų plėšikėmis, lapėmis ar druskomis, kurių praėjusį dešimtmetį tikrai nestigo, tačiau jos sukurti vaidmenys „Džia“ (1998), „Ugningos merginos“ (1996), „Mergina su trūkumais“ (1999), „Laumės vaikas“ (2008) yra neabejotinas Angelinos talento įrodymas. Tiesa, kol kas nekalbama, kuo aktorė pakeis savo krūtis – protezais, implantais ar tik pripučiama liemenėle, tačiau didžioji diskusija kyla iš medicininės pusės – ar verta buvo šalinti sveikas krūtis dėl medicininių išvadų?
Esu beveik tikras, kad Angelina nėra kvaila ir ji atliko daugybę tyrimų ne vienoje vietoje ir konsultavosi su daugybe medikų, kol galiausiai priėmė šį sprendimą. Daugelis žmonių šiuo metu diskutuoja, aptarinėja arba piktinasi drastiškais aktorės sprendimais, tačiau mes patys atsidūrę jos vietoje, kažin, ar nuspręstume geriau.
Gal kiek makabriškai nuskambės, tačiau tikiuosi, kad po 10-20 metų neatsiras šaldytos Angelinos Jolie pieno liaukos ant aukciono stalo. Juk dabar net dantų šepetėlius pardavinėja, ištrauktus iš konteinerių, o ką besakyti apie Holivudo deivės krūtis?
Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Moters poelgis išties grąsus, tik dabar jau mirga kitos antraštės, kad savo skuboto sprendimo dėl naujų krūtų įdėjimo ji gailisi, galima pasiskaityt: http://www.lrytas.lt/pramogos/uzsienio-zvaigzdes/skausmuose-skestanti-a-jolie-gailisi-del-pasalintu-krutu.htm#.UrLHG9JdWzk . Gal ir pernelyg greit ji nusprendė įsidėti naujas krūtis. Reikėjo bent šiek tiek palaukti, kol jos organizmas atsigaus ir po taip nemažo "šoko"

    AtsakytiPanaikinti