2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis

Filmas: "Vaikinams tai patinka" / "The House Bunny"




Sveiki, kino mylėtojai,

Šįkart norėčiau trumpai pakomentuoti kino juostą „Vaikinams tai patinka“ (The House Bunny) (2008) – tai amerikiečių komedija, skirta „skaniai pasijuokti“. Žinote, kam nepatinka lėkštas, tiesmukas juokas, tam nesiūlyčiau šios juostos žiūrėti, arba tiems kinomanams, kurie smerkia ir negali nė akies krašteliu žiūrėti į tokio tipažo juostas, o aš galiu pasakyti, kad būtent šią juostą sutikau plačiai rodydamas dantis.

„Vaikinams tai patinka“, žinoma, yra komercinio tipažo, skurdoko scenarijaus filmas, tačiau jis toks lengvas, šmaikštus, juokingas, kad sužiūrėjau taip greitai ir lengvai, o dar taip nuotaikingai ir tai yra daug geriau ir linksmiau, nei reklaminės skrajutės skaitymas, paduotas jaunuolių kur nors prekybos centruose.

Na, siužetas yra kaip siužetas – gana logiškas ir paprastas, tačiau tikrai ne tas, prie kurio galima užmigti. Jauna, graži blondinė išmetama iš Playboy namų, nes ji „per sena“ ir jai tenka gyvenime nieko nemačiusiai ir nieko neturinčiai susirasti darbą ir susikurti naują gyvenimą. Viskas lyg ir būtų gerai, jei blondinė nebūtų blondine ir jai netrūktų šiek tiek vieno varžtelio, bet pasirodo, šio varžtelio trūkumas kaip tik ir padeda „triušytei“ išgyventi. Iš pradžių abejojau, ar šis filmas sugebės mane pralinksminti, tačiau visus reikalus greitai sutvarkė puikioji komedijų meistrė Anna Faris ir jos vienas seksualiausių vaidmenų karjeroje – triušytė Šelė.

Gal tokios komedijos lengvabūdžiau ir švelniau puritonams leidžia žiūrėti „Playboy“ gyvenimą ir verslą, o kas žino, galgi gyvenime po visais šiais gražiais dalykais slepiasi pavydas, išnaudojimas ir kriminalai... Tačiau šis filmas toli gražu apie tai neprimins. 

Mano įvertinimas: 7.5/10
Kritikų vidurkis: 55/100
IMDb: 5.5


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą