2013 m. liepos 2 d., antradienis

Serialas: "Tikras kraujas" 6 šeštas sezonas / "True Blood" 6 season




Sveiki visi,

Paskutiniu metu nebedraugauju su serialais. Nemanau, kad serialai išsisėmė ar jie tapo nebeįdomūs. Tiesiog jie suryja daug laiko, kurio galbūt norėtųsi daugiau padovanoti didžiajai aistrai – kinui. Tiesa, vienas serialas šiai vasarai visgi yra mano laukiamas. Taip, būtent „Tikras kraujas“ (True Blood), kurį taip pat pamėgo jaunimas ir visokio plauko Lietuvos internautai.

„Tikras kraujas“ pristatė neseniai naują, jau šešto sezono serijas. Jų šiemet planuojama parodyti tik 10. Kodėl serialo sezonų skaičius toks mažas, - nežinau. Šešto sezono seriją startavo 2013 birželio 16 dieną ir ją pasitiko 4,5 milijonų TV žiūrovų t.y. pakankamai normalus rodiklis, tik pusė milijonų mažiau, nei ankstesnio sezono pirmoji serija. Apskritai „Tikras kraujas“ turi nuolatinį 5 milijonų žiūrovą, kuris dažniausiai nekinta, ne taip, kaip „Vampyro dienoraščiai“. 6 sezonas, tai jau šešeri metai įdirbio su personažais – nemažas laiko tarpas ir kol kas TV kanalas nėra paskelbęs patvirtinimo, ar serialas bus pratęstas septintam sezonui, juolab, kad patys serialo kūrėjai atidarymo metu pranešė, kad šis „Tikro kraujo“ sezonas bus YPATINGAS. O kuo ypatingas, taip ir neprasitarta. Gal pagaliau užsibaigs Sukės istorija? Juk pagrindinė aktorė A. Paquin atskleidė, kad laukiasi dvynukų, tad motinystės atostogos „Oskaro“ savininkei tikrai garantuotos...


Pagrindiniai serialo aktoriai laukiasi dvynukų.


Vampyrų lifte.


Didžiausia sezono mįslė - Bilo pasikeitimai.


Serialo aktoriai.


Šiaip jau spėjau pamatyti tris pirmąsias „Tikro kraujo“ 6 sezono serijas ir galiu pasakyti, kad tikrai įdomiau, nei „Vampyro dienoraščiai“, kurie, tiesą sakant, ryškiai malė šūdą visą paskutinį sezoną. „Tikras kraujas“ niekada beveik nenuvilia, nors paskutinis sezonas, mano akimis, jau nešė mane į seklumą ir darėsi kažkoks nuobodesnis – deivė Lilit, organizacijos, sukilimai, kankinimai, seksas, viskas atrodė jau šiek tiek atsikvėpę, bet 6 sezono startas pakankamai neša mane į geresnę pusę, jeigu kūrėjai nesumanys vilkinti reikalo su vampyrų bandymais ir Luizianos sukilimu prieš vampyrus, o ir Bilo pasikeitimai, Vorlau pasirodymas, atrodo, pagyvina šį reikalą, nors, labai bijau, kad „Tikras kraujas“ tuoj nusigyvens ir tuoj pasiprašys išleidžiamas į pensiją. Na, o kol galima žiūrėti, tol žiūriu. O žiūrisi visai ramiai, pakankamai įdomiai. Lauksime naujų serijų.

Vaizdo įrašas iš 6 sezono pristatymo:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Visi tie reikalai su Lilit aname sezone labai erzino, todėl daug nesitikėjau ir iš šeštojo sezono, bet kol kas esu absoliučiai susižavėjusi kiekviena ateinančia serija, kuri atneša kažką naujo ir įdomaus. O kad TVD nusivažiavo, tai absoliučiai pritariu... Jau nekalbu apie tai, kad kūrėjai sumanė jį padalinti į dvi dalis ir matysime ne tik jau senąjį TVD, bet ir naują serialą The Originals, kuriame bus vystoma originaliųjų vampyrų siužetinė linija..

    AtsakytiPanaikinti