2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Naughty Boy - Runnin' (Lose It All) ft. Beyoncé, Arrow Benjamin




Sveiki, skaitytojai,

Šios dienos dainos rubrikoje noriu pasidalyti vienu, mano nuomone, puikiausiu singlu per paskutines savaites „Runnin‘ (Lose it All), kuri lėtai, bet užtikrintai braunasi į hitų reitingus ir galimas daiktas taps tikru hitu. Tam yra trys labai svarbios priežastys. Pirmoji – vykęs modernus kūrinys, atitinkantis laikmečio tendencijas. Antroji – atlikėja Beyonce, kuri prie ko tik prisiliečia tampa hitu ir Naughty Boy, kuris jau turi vieną pasaulinį hitą „La la la“, tai nematau priežasties, kodėl sėkmę jis negalėtų pakartoti.

Na, visų pirma Naughty Boy yra žinomas kaip muzikos įrašų DJ, tačiau plačiai žinomas dėl bendradarbiavimo su ryškiomis pasaulio muzikos žvaigždėmis. Man asmeniškai jo hitas „La la la“ ne itin sužavėjo, kaip kitus klausytojus, kur kas geresnis, „gilesnis“ ir skambesnis atrodo naujasis singlas „Runnin‘ (Lose It All)“. Žinoma, prie to prisidėjo ir atlikėja Beyonce, kurios dainavimas ir diapazonas, muzikos stilius labai priminė pamėgtą jos hitą „Xo“
.
Kalbant apie singlą, tikriausiai neįmanoma nepaminėti ir stipraus vaizdo klipo, kuriame vietoj atlikėjų filmavosi profesionalai. Vaizdo klipas išties įspūdingas ir originalus – vaikščiojimas jūros dugnu ir intymumas, sakyčiau, nuostabiai dera prie muzikinio takelio, kuriame išties jaučiamas „kalbėjimas iš vandens“. Pasižiūrėkime:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą