2018 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Filmas: "Deadpool 2" / "Deadpool 2"


Sveiki,

Esu tikriausiai praleidęs visus „Keršytojų“ dalis, nes nelabai žaviuosi superherojų filmais, na, nebent pasižiūriu „X-menus“, tačiau negalėčiau praleisti tikriausiai vienos geriausių ir, aišku, smagiausių super didvyrių serijos filmų „Deadpool 2“ (angl. Deadpool 2) (2018), kurio pirmoji dalis prieš kelerius metus šovė kaip sensacija. Dabar beveik net neabejoju, kad šis sėkmingas projektas turėtų kurti ir trečią dalį.

Taigi apdegęs komiškasis ir daug plepantis herojus, kuris, nesiliauja laidyti dviprasmybes, netenka mylimosios ir net negali susinaikinti iš širdgėlos. Bet gera žinia – priešas iš ateities nori nuskriausti mutantą paauglį, kuris gali tapti potencialiu geriečiu. Prasideda kova ir toje kovoje, žinoma, daugybę nuotykių. Visgi lyginant su pirmąja dalimi, šioji atrodo labiau veiksmo filmas nei tiršta komedija, gal dėl to pirmoji dalis ir atrodo juokingesnė, smagesnė. Nepaisant šiek tiek pakitusio filmo tono, visgi filmas išlaiko savo idėją ir tikrai yra vietos ir laiko komiškiems dalykams – pripažinkime, juk būtent dėl komiškumo, o ne dėl nuotykių žiūrime šį filmą!

Nežinau, kaip kitiems, tačiau negaliu beveik nieko blogo pasakyti apie šį filmą. Žiūrėjosi smagiai, buvo juokinga, neprailgo ir nesinorėjo miego. Tiesiog tokių komedijų esu mėgėjas ir net nežinau priežasties, kodėl šis filmas turėtų būti prastas. Lėkšti juokeliai? Na ir kas, bet užtat kokie jie smagūs ir atpažįstami pagal šampuotus stereotipinius suvokimus apie žmogaus seksualumą ir santykius. Gerai, esu Deadpoolo gerbėjas, na ir kas, kad neturiu plakato ant sienos.

Mano įvertinimas: 8.5/10
Kritikų vidurkis: 66/100
IMDb:8.0


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą