2012 m. liepos 7 d., šeštadienis

Ką daryti per karščius?



Sveiki karščių ištikti,

Va, tai, kas dabar vyksta Lietuvoje, jau galima pavadinti tikra vasara. Kondicionieriai ofisuose ir mašinose sukasi kaip vijurkai. Freonų sezonas atidarytas. Kažkas juokėsi, kad ledų pardavinėjas tikras džiaugsmas. Nelabai vykusi „profesija“. Kai vėsu – niekas neperka, o kai karšta – pačiam stovėti per karščius irgi ne kas. Sunku ledų pardavėjams rasti aukso vidurį, bet tiek to, ledų dar niekada nesu pardavinėjęs, o tik valgęs. Užuojautos nesulauksit! Cha!

O man karštis patinka! Užtat nesiskundžiu, bet leidžiu sau žiemą taip drėbti žodžiams, kad putos veržiasi ir tučtuojau užšąla.

Šiltnamis pradarytas. Vėdinasi mamos pomidorai. Trešnės jau prisirpusios linguoja virš vasarnamio. Šuo išsižiojęs guli šešėlyje. Jei šuo išleidęs liežuvį, jis taip vėsinasi, nes per tą baisų kailį, kuris apsaugo žiemą, tikriausiai mažai kas tepraeina. Vargšai šunys... O jie taip dar ir vandens nelabai mėgsta, ką jiems vasaromis daryt pririštiems prie būdos? Tik iškišus liežuvį laukti, kad kuo greičiau ateitų ruduo. O ruduo tegu neateina, neateina tas šaltis, nuo kurio depresija pradeda kąsti į užpakalį. Labiausiai baisu tos trumpos ir plieno spalvos dienos. Cha! Užuojautos nerasta tiems, kuriems per karšta! Karščiu reikia mėgautis, bet atsargiai, gerkit daug skysčių ir mėgaukitės, brangieji, mėgaukitės...

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą