2012 m. liepos 1 d., sekmadienis

Laimė yra pasidalijime



Sveikučiai,

Belaukiant, kol Petras Gražulis paduos mane į teismą už tooooooooookį super duper įžeidžiantį postą vakar, (draugai jau įspėjo pasisaugoti bepročio, atsakiau, kad aš mėgstu nemalonumus), tačiau man nebaisu, jeigu žmogus geba atstumti tam tikrą visuomenės dalį, ją smerkti ir pasiųsti velniai žino kur, kodėl juos negalima apginti? Tiek to. Nesijaučiu nei kaltas, nei dar kažkoks... Tiesą sakant rašau, nes noriu rašyti, tačiau nežinau, ką noriu parašyti ir taip jei ne visada, tai bent dažniausiai.

O Žemaitijoje leidžiasi saulė. Ryte lijo, todėl miegojau iki pusės dviejų, tiesiog prisnūdau ryte ir taip išėjo. Vakaras čia nepaprastai šiltas ir fainas. Sėdžiu po šortais ir maike, tai kaip visada obliuoju klaviatūrą tarsi vargonų klavišus ir klausausi užburiančios muzikos, kuria taip ir norisi visa pasidalyti su Jumis, tačiau neužtektų nei laiko, nei noro visko su Jumis pasidalyti...

Pasidalyti. Tikriausiai tai ir yra laimė. Neseniai žiūrėjau vieno seminaro apie laimę įrašą, kurį vedė Robertas Karvauskas „Gyvenimo rytas“. Tiesą sakant, sudomino ir parsisiunčiau paką, kurį nelegaliai,  - kitaip ir nebūna,  - paplatino kažkas. Pažiūrėjau gal 40 minučių – nebegalėjau, tiesiog tokios senos sapalionės ištverti, toks baisus pilstymas iš tuščio į kiaurą, kad pasijutau kaip pirmokas, kuriam aiškina raides. Gal toliau ir būčiau sulaukęs tų žadėtų „išminties perlų“, tačiau nebegalėjau ištverti, viskas taip banalu, nusidėvėję ir nuvalkiota, kad norėjosi verkti. Nieko naujo tiems, kurie nors per nago juodymą yra domėjęsi ezoterika ir dvasiniais reiškiniais, praktikomis. Pasakoja 90 – 95 procentų apie pievas, vilkina laiką ir pasakoja apie tai, ką maždaug dar papasakos – nepatinka neapdorotas, neproduktyvus kalbėjimas, juolab, kad žmonės dar moka už seminarus ir pinigus! Ir vis tiek ten žmonės nueina jau šiek tiek „apsišvietę“, ne kokie nuo gatvės paimti. Žodžiu, pasidalyti, viena gera mintis iš to seminaro man patiko, jog laimė yra atidavime ir pasidalijime.

Kartais man atrodo, kad šis saitai ir tebėra vienintelė priemonė, būdas kažkam dar kažką atiduoti, nes vegetuoju dalybose kaip paskutinis piratas.

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

2 komentarai:

  1. Visada labai gera skaityti tavo blogą, atrodai labai šaunus ir įdomus žmogus. Labai gražios šio įrašo mintys :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laime yra atidavime ir pasidalijime..paciam patiko mintis :)..Vadinasi tame seminare,tarp sapalioniu radai perliuka butent sau :)..Dalinkis :),bet neteisdamas:)..

    AtsakytiPanaikinti