2013 m. gegužės 24 d., penktadienis

Maištinga Siela eilinį kartą ties nervų krizės riba


Sveiki visi, narkomanai ir šventieji,
Ne šventieji puodus daužo, - pamenu sakant vieną iš savo bičiulių. O šiandien siautėju kaip kvazaras, palaidas mustangas, spardau viską ir viską myliu. Tai vienas iš tų baisiai brangių rytmečių, kai nekenti ir myli vienu metu, vienu metu geri alų ir kompotą, kai ėdi kelio dulkes ir gaiviniesi lietumu.
Noriu siautėti! Siautėti smagu, jaučiuosi kaip tornadas, išsiplikinęs per +9C, dievaži, ką bobos pasakytų, jei matytų Jupiteryje prasprogusį vėl oranžinį apgamą!? Sako, toksai 300 metų egzistavo ir neseniai visai dingo. Tiesą sakant, važiuoju prie jūros ir man vienas didelis „dzin“! Esu laisvo oro direktorius (nieko nekraunu pensijai, nes nemanau, kad jos sulauksiu – sodra, ruoškis poilsiui) ir jaučiuosi visiems šefas, kuris dulkina per visas įmanomas skyles ir kartu mintimis gyvena kokiuose Maldyvuose, kur jokie Radži, Jugelevičiūtės, Oželytės ar, neduok Dieve, Venckienės, Gražuliai nepisa man smegenų. Būtent, nepisa – dievinu šitą žodį, kurį taip mėgsta anglikonai. Tik jie sako – fuck, facking ir dar visaip kitaip, tik pripumpuoti katalikiškos gražulienės mes nedrįstame versti keiksmažodžių į LT kalbą. O kodėl ne? Supistas? Sušiktas? Susitriedęs? Ir kt. Koks gi skirtumas, vis vien pasaulis nuostabus, net per +9C, kai važiuoju ir vėl prie jūros...
Ai, srebiu antrą kavos bliūdą ir norisi ant žaizdos su kirmėlėm degtinės, kvepalų arba kažkokio skysčio, kur randasi Celsijaus! Vakar perskaičiau antraštę, kad senukas dykumoje išgyveno gerdamas langų plovimo skystį. Įdomu, ar jo automobilis paspringo smėliu (juk būna kaip ir „Mažajame prince“), ar jis kišenėje nešiojosi atsarginį langų skystį? Ai, nu koks skirtumas, vis tiek vakar mane Nijolė Oželytė pašalino iš Facebook‘o draugų, nes kažkuo nusikaltau, nepritariau Venckienės dingimui, nėriniuotiems staltiesės kraštams, o gal užpisau savo nenormaliais post‘ais, užkrušau protą dar baisesniais palyginimais. Ai, karoče, tegu apsipisa grabais, nes humaniškumo štiliaus-piziaus vaidinti nesiruošiu, kaip nesiruošiu vesti (tekėti?) už ištekėjusios Venckienės.
Ai, nachuj, perdozavau kavos... Ar tai vadinama Maišinga Siela? Žinau, laikas pasibaisėti, bet geriau pasiklausykime bliuzo:
Jūsų Maištinga susidegradavusi Siela

2 komentarai:

  1. Gerbamas autoriau, kaip Jus drįstate tiek daug keiktis?
    Perskaitęs straipsnį, šovė mintis, kad esate nekultūringas žmogus, "chamas", o dar komentuojate filmus.....
    Prašau pasitaisykite, kol dar nevėlu

    AtsakytiPanaikinti