2014 m. sausio 27 d., pirmadienis

Filmas: "Ledo šalis" / "Frozen"




Sveiki,

Etatiniai „Oskaro“ laurėtai vėl pristato vykusį animacinį filmą visai šeimai – „Ledo šalis“ (angl. Frozen) (2013), kurį kuo puikiausiai galėjo kino teatre išvysti ir Lietuvos kino lankytojai. „Ledo šalis“ – tai panašaus pobūdžio ir stiliaus pasakojimas kaip ir „Ilgo plauko istorija“, nors apie auksaplaukę pasakojimas patiko kiek labiau, tačiau ir „Ledo šalis“ gana stiprus darbas, kuris, vėl šabloniškai pasikartosiu, suras savo žiūrovą ir gerbėją.

Na, buvo ir šiokio tokio erzelio... Vienas iš tų, kad šis animacinis filmas vis dar laikosi šabloniško Volto Disnėjaus šablono ir pretenduoja į miuziklą. Tos visos persūdytos dainos, kurios lipa viena ant kitos atbaido nuo pačios istorijos, norėjosi daugiau humoro, šmaikštumo, nors jo buvo, tačiau galėjo mažiau dainuoti, o daugiau juokauti. O šiaip techniškai „Ledo šalis“ be priekaištų, gerai išvystyta istorija, įdomi istorija, turinti pozityviąją pusę, Volto Disnėjaus dvasią, kuri patiks visai šeimai, ypatingai mūsų mažiesiems.

Praleidau visai smagiai laiką, pasikėliau sau nuotaiką ir dabar visai neabejoju, kad šis animacinis filmas gaus „Oskarą“ savoje kategorijoje ateinantį vasarį. Atsipalaidavimui, pasimėgavimui filmas tiks visiems. Man visai patiko.

Mano įvertinimas: 8/10
Kritikų vidurkis: 74/100
IMDb: 7.6


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą