2018 m. balandžio 23 d., pirmadienis

Filmas: "Bėdos kurorte" / "Snached"


Sveiki,

Kai norisi „atsijungti“, geriausiai tinka amerikietiškos komedijos, kurios nereikalauja nieko mąstyti, tiesiog pasinerti į anekdotines absurdiškas situacijas ir kikenti. Viena tokių komedijų yra „Bėdos kurorte“ (angl. Snached) (2017) su iškilusia komike Amy Schumer.

Vis kažkaip norisi sakyti „nieko rimto“ tarsi tai būtų kažin koks filmo nužeminimas, bet, velniai rautų, negaliu neigti, kad šioji komedija nesukėlė juoko – tai juk ir yra pagrindinė filmo užduotis. Čia nerasite subtilių poskonių, paslėpto ir elegantiško humoro, bet kartais tiesiog to ir nereikia. Norisi žiūrėti tiesiog banalybes ir kvatoti. Filmo siužetas irgi nėra naujos, po „Pagirių Las Vegase“ ir kitų kurortinių komedijų, šioji tikrai nieko nenustebins, niekuo nešokiruos ir nieko naujo nepateiks. Jeigu nekelsite filosofinių klausimų, kam išvis leisti dar tokią produkciją, kuri nepateikia iššūkio, tai, manau, filmą galite visai linksmai sužiūrėti.

Žinoma, čia neapsieis be galybės klišių, standartinių tipažų, jau kažkur vienu ar kitu rakursu panaudotų kine juokelių, tačiau, kai daug tokių filmų per metus nežiūri, tai tiesiog pasiilgsti žiūrėjimo dėl žiūrėjimo. Motina ir dukrelė (nevykėlė) leidžiasi į pavojingą Ekvadorą ir ten, žinoma, per savo patiklumą papuola į vietinių gangsterių nemalonę. Žinomi aktoriai, juokingi veikėjai, smagios situacijos. Jeigu jums reikia šito, tai, manau, neišvengsite šios juostos.

Mano įvertinimas: 6/10
Kritikų vidurkis: 45/100
IMDb: 4.4


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą