2022 m. kovo 9 d., trečiadienis

Kodėl davatka Agnė Širinskienė bijo Partnerystės įstatymo?

 

Sveiki,

Kartais atrodo, kad seimūnė Agnė Širinskienė yra tiesiog Petro Gražulio moteriškoji pusė, arba bent jau jo reinkarnacija. Tiesa, nežinia, ar buvusi, ar būsima reinkarnacija. Bet kokiu atveju, Partnerystės įstatymas, kurio laukė nemaža mūsų visuomenės dalis praėjusį rudenį, buvo vėl atidėtas iki šio pavasario dėl kosmetinių niuansų. Žinoma, homofobai ir A. Širinskienė skuba pasinaudoti politine situacija Ukrainoje ir išbraukti Partnerystės įstatymo svarstymą, jį sumenkindami politiniame kontekste. Kaip patogu, ar ne?

Yra anekdotas. „Kada man gyventi ir kurti santykius lygiaverčiai? Palaukite, dabar nepalankus metas, bus matyti po metų... dar po metų... dar po metų.“ Čia kol Agnė Širinskienė numirs, kur mirs visos Agnės Širinskienės žmonėse, kol iš tikrųjų apsivalysime nuo Agnių Širinskienių, kol google pamirš, kad savo duomenų bazėse turi informacijos apie Agnę Širinskienę.

Visgi ilgai galvojau, kokio bieso jai rūpi tas įstatymas, jeigu ji šauni moteris, heteroseksuali, vaisinga, pagamina Kūčioms silkės su grybais, darbo metu sprendžia mums svarbius klausimus ir kitus (nebediferencijuokime pagal lytį veiklų) kitus darbus dirba, rūpi įstatymas, kuris tiesiogiai jos net neliečia? Tik tarnavimas bažnytiniam klerikalizmui, didžiulė atsidavusi davatkystė įpareigoja kitiems kenkti. Tik tai, nes kito atveju, sakyčiau, kad Agnė pamišėlė (neatmeskime ir tokios galimybės). Tik davatka, prisidengus skaros skvernu (šiuo atveju įstatymų lapais) gali žvalgytis ir piktintis, kas priklaupęs, kas atsiklaupęs, o kas išvis tik linktelėjęs prieš Bažnyčios primestą kultūrą (atleiskite, tikėjimo ten taip maža, kad neapsiverčia klavišai rašyti „tikėjimą“).

Agne, mano sese, ką sakė Kristus, kurio žodį veidmainiškai iškraipę skleidžia kai kurie kunigai (ačiūdiev, ne visi)? Kiek dar akmenų turi saujoje, davatkėle, be nuodėmės?

Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą