2022 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Šios dienos nuotrauka: Ukrainoje per karą gimę dvynukai

 

Sveiki,

 

Kol kasdien paleidžiama šimtai šovinių, kol griūva namai ir žmonės glaudžiasi vieni pas kitus, įvyksta ir stebuklų. Kasdien Ukrainoje gimsta kūdikiai. Šią nuotrauką, kaip kontrastą, jeigu galima taip sakyti, aptikau tame politinių naujienų sraute ir nustėrau prisimindamas frazę: kol politikai kariauja, moterys vis gimdo.

 

Jūsų Maištinga Siela


1 komentaras:

  1. Sveiki, ponios ir ponai; Ar jums reikia greitos paskolos per 24–48 valandas? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu kreiptis dėl paskolos su Novelty Finance.

    Mano vardas Davina Claire, aš esu finansų maklerė ir taip pat finansų konsultantė. Pastebėjau, kad daugeliui žmonių taip sunku gauti paskolą iš bankų ar kitų finansinių institucijų dėl aukštų palūkanų, nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito balo ar kitų priežasčių. Noriu rekomenduoti visiems, ieškantiems paskolos, susisiekti su „Novelty Finance“ dėl paskolos su labai maža 3% palūkanų norma. Jie yra patikima paskolų bendrovė, ir jūs galite su jomis dirbti. Su jais galite susisiekti el. paštu: | noveltyfinances@gmail.com | ARBA siųskite žinutę WhatsApp telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos.

    NOVELTY FINANCE teikia finansavimo sprendimus. Jie siūlo visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daugelis kitų). Jie siūlo lanksčias ir įvairias paskolų galimybes, įskaitant paskolas su užstatu ir be užstato, ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas, pritaikytas jūsų finansiniams poreikiams.

    Ką gausite pateikę paraišką „Novelty Finance“:
    • Nedelsiant gauti savo lėšas po patvirtinimo.
    • Konkurencingos palūkanų normos (3% per metus)
    • Lanksčios grąžinimo sąlygos
    • Lengvas patvirtinimas, jei reikia papildomų lėšų
    • Kreiptis dėl paskolos galite bet kada ir bet kur.
    • Neskubėsite grąžinti paskolos, gausite laiko pradėti paskolos grąžinimą.
    • Jokių paslėptų mokesčių

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos greita ir paprasta!
    Jei jus domina „Novelty Finance“ paskolos paraiška ir reikia daugiau informacijos apie paskolos pasiūlymą, ATSIŲSTI EL. laišką adresu (noveltyfinances@gmail.com) ARBA atsiųskite žinutę „WhatsApp“ telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos ir žodinių instruktažų. Taikomos sąlygos.

    AtsakytiPanaikinti