2022 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Aktualijos: Karas tarp mūsų ir raganų medžioklė – Oskarą Koršunovą užmušėm, kas kitas?

 

Sveiki,

 

Kai savo socialiniame tinkle pakomentavau prie Rimo Tumino, – kurį ėmė pulti, kas netingi, visi rusofobai ir tie, kurie galbūt tokiais tapo per vieną naktį (kas galėjo pamanyti, ar ne?), – kad prasideda raganų medžioklės sezonas, likau užpiltas socialinių tinklų komentatorių, kad ką aš čia ginu. Žinoma, vyksta karas, situacija baisi. Bet to neužtenka Lietuvoje, mes norime kraujo ir teisingumo čia ir dabar. Kadangi negalime pulti Putino kariaunos, puolame aplinkui savus, manydami, kad šitaip Putinui įžnybsime į pautus. Deja, žnybiame sau.

 

Ilgai laukti nereikėjo, kai krito režisierius Rimas Tuminas, atėjo laikas ir genialiam Oskarui Koršunovui. Priekabių radome. Pateisinimų? O kam ieškoti. Lietuviams, kurie dedasi trokštą taikos ir karo nutraukimo, reikia kažkuo užsiimti ir pirmu taikiniu į tuos, kurie kažkada leptelėjo kažką Rusijoje ar apie ją, rodė ten savo darbus, buvo galbūt ne visada dėl pandemijos ir nuolatinių gąsdinimų adekvatūs ir blaivūs (kas be nuodėmės?), tad pradėkime tarp savų raganų medžioklę. Uždekime fakelus, prispauskime vėliavas prie krūtinės ir veidmainiškai manykime, kad kitus pasmerkdami, pasikoliodami tartiufiškai internete, pavaizduodami paviršutiniškai patriotiškus, nuteisime dar ir saviškius tarp savų. Kas tiems žmonėms negerai, galvoju? Arba aš neįžvelgiu socialinių tinklų tragedijos ir manipuliacijos, ar čia tyčia tas srautas sukuria konfliktų karus, kraujo ištroškusiems lietuviams. Vyksta tikras karas ir žmonės vis dar vieni kitiems pikti arba bent jau bandoma išpūsti tą burbulą, kad tokie yra. Mane gąsdina įsiutusi minia, kuri nieko nebeskiria, nieko nepateisina, tik viską suplakę į visumą trokšta pasitenkinimo.

 

Baisiausias dalykas, kuris plieskiasi paskutinėmis dienomis – rusofobija. Rusai nuo seno yra mūsų tautinė mažuma ir vaikai jau tarp savų, kurie žaidė vienoje klasėje, ima atstumti vieni kitus, nes namuose girdi, kokie baisūs rusais, man pradeda panašėti į spektaklį „Mūsų klasė“, kurį, beje, režisavo pats Oskaras Koršunovas su Klaipėdos dramos teatro aktoriais. Spektaklyje vaizduojami vaikai klasėje, kurioje mokosi lenkai ir žydai, pasikeitus politinei situacijai, lenkai klasiokai ima žudyti žydus... Ar galima šiandien skirti politiką ir militarizmo paimtus karininkus nuo paprastų žmonių? Ar yra racionalus gėrio ir blogio atskyrimas? Šiomis dienomis, kai bandom visomis išgalėmis atitverti Rusiją, man atrodo, labiausiai Lietuvoje dabar pažeidžiami rusų tautybės žmonės ir didelei daliai žmonių nė motais, kad jie prieš karą. Tai raganų medžioklė. Būkite atsargūs, nes jus irgi gali palaikyti raupsuotu, kol baksnojate į kitus ir vadinate juos raupsuotaisiais.

 

Jūsų Maištinga Siela


1 komentaras:

  1. Sveiki, ponios ir ponai; Ar jums reikia greitos paskolos per 24–48 valandas? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu kreiptis dėl paskolos su Novelty Finance.

    Mano vardas Davina Claire, aš esu finansų maklerė ir taip pat finansų konsultantė. Pastebėjau, kad daugeliui žmonių taip sunku gauti paskolą iš bankų ar kitų finansinių institucijų dėl aukštų palūkanų, nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito balo ar kitų priežasčių. Noriu rekomenduoti visiems, ieškantiems paskolos, susisiekti su „Novelty Finance“ dėl paskolos su labai maža 3% palūkanų norma. Jie yra patikima paskolų bendrovė, ir jūs galite su jomis dirbti. Su jais galite susisiekti el. paštu: | noveltyfinances@gmail.com | ARBA siųskite žinutę WhatsApp telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos.

    NOVELTY FINANCE teikia finansavimo sprendimus. Jie siūlo visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daugelis kitų). Jie siūlo lanksčias ir įvairias paskolų galimybes, įskaitant paskolas su užstatu ir be užstato, ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas, pritaikytas jūsų finansiniams poreikiams.

    Ką gausite pateikę paraišką „Novelty Finance“:
    • Nedelsiant gauti savo lėšas po patvirtinimo.
    • Konkurencingos palūkanų normos (3% per metus)
    • Lanksčios grąžinimo sąlygos
    • Lengvas patvirtinimas, jei reikia papildomų lėšų
    • Kreiptis dėl paskolos galite bet kada ir bet kur.
    • Neskubėsite grąžinti paskolos, gausite laiko pradėti paskolos grąžinimą.
    • Jokių paslėptų mokesčių

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos greita ir paprasta!
    Jei jus domina „Novelty Finance“ paskolos paraiška ir reikia daugiau informacijos apie paskolos pasiūlymą, ATSIŲSTI EL. laišką adresu (noveltyfinances@gmail.com) ARBA atsiųskite žinutę „WhatsApp“ telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos ir žodinių instruktažų. Taikomos sąlygos.

    AtsakytiPanaikinti