2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Filmas: "Invazija" / "The Invasion"


Sveiki visi,
Šįkart noriu pristatyti kino filmą „Invazija“ (The Invasion) (2007 m.) Taigi, Nicole Kidman ir naujas, man dar nematytas, jos amplua – trileris su fantastikos ir siaubo elementais. Po filmo „Kiti“ įsimylėjau šią aktorę. Ir iš karto jos būvimas šiame filme pageriną situaciją, nes malonu žiūrėti į ją ir klausytis jos balso. Pats „Invazijos“ siužetas taip pat nėra ypatingai originalus, turi savų holivudinių klišių, ypatingai filmo pabaigoje, tokia jau nuobodi ir nuspėja, kad galėjau užstatyti visą savo turtą, jog baigsis būtent taip, kaip ir turi baigtis holivudiniuose filmuose.
Pats filmas man patiko. Tikrai jame yra įtampos kalibro, nuolatinis bėgimas, nežinomybė ir tie suzombėję žmonės, kurie apsikrėtė NSO sudužusio kosminio erdvėlaivio virusu. Iš esmės tai kažkiek primena net „Absoliutaus blogio“ siužetinę liniją, tačiau „Invazijoje“ nieko nėra nepataisoma, nes daugiau remiamasi ne Millos Jovovich galvų spardymais, bet moksliniais tyrimais. Žodžiu, tai pasakojimas, kaip ir vėl mokslas išgelbsti pasaulį. Įtampa, greita kamera, Kidman vaidyba – tai stipriausios šio filmo pusės. Per tokį filmą tikrai neužmigsit lovoje ir neužparpsit vidury seanso.
Filmą rekomenduoju fantastinio filmo mėgėjams, protingo siaubo gerbėjams ir veiksmo filmo žiūrėtojams. Aišku, norint galima surasti daug panašių ar bent jau tikrai kažkuo tik panašių filmų, bet kodėl nepradėti fantastikos nuo „Invazijos“? Man patiko šis filmas, po jo nebenorėjau miego, norėjosi ir vėl žiūrėti kažką, kad negalėčiau atsiplėšti.
Įvertinimas: 8.5/10
Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą