2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Filmas: "Pagirios Tailande"

Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti kino filmą „Pagirios Tailande“ (The Hangover part II) (2011 m.). Na tai yra garsiojo bestselerio „Pagirios Las Vegase“ tęsinys, tik šį kart viskas vyksta, kaip sufleruoja ir lietuviškas „vertimas“, Tailande. Sunku apsakyti, kaip „žvengiau“ per pirmąją dalį, nes ji buvo totaliai ir brutaliai juokinga. Tikrai, labai juokiausi, o šita dalis, tenka pripažinti, šiek tiek pamuilinta ir pirmosios dalies lygio nebepasiekia, tačiau ji taip pat nuotaikinga.

Keturi nevykėliai vėl prisigeria, vėl fotografuojasi, vėl siaubia viską iš eilės, o atsibudę ryte nė vienas stebuklingai dėl psichotropinių medžiagų neprisimena ką prikrėtę. Čia vėl sutinkame kiną gangsterį, kuris vėlgi stebuklingai tampa nevykėlių draugeliu, atsiranda narkotikus gabenanti beždžionė ir gausybė nesusipratimų, susipynusių tarp amerikietiškųjų ir azijietiškųjų kultūrų skirtybės. Iš esmės reikia tikėtis, kad režisierius nedrįs kurti trečiosios dalies, nes jaučiu, kad ateinanti dalis būtų dar prastesnė nei ši...

Kai kurie pasikartojantys juokeliai iš pirmosios dalies tampa jau klišėmis ir dėl to mažiau juokinga. Toks jausmas, jog režisierius ir visa grupė už pirmąją filmo dalį prisirinko daug „babkių“, už kuriuos nuvažiavo į Tailandą nufilmuoti ale antrosios dalies ir papramogauti kartu su filmavimo grupe. Tikiu, kad smagu filmuoti komedijas, nes prisijuoki iki soties, bet ar bejuokinga pačiam žiūrovui? Nesu tas žmogus, kuris mėgsta filmus, kuriuose pusė juokelių atsikartoja iš ankstesnių dalių. Nepaisant to, vis tiek buvo linksma ir šmaikštu.

Įvertinimas: 7.1/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą