2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

American's Next Top Model Cycle 17 (Amerikos top modeliai - 17 sezonas)



Sveiki,

Sunku patikėti, kad įsivėliau į šį reikalą ir susižavėjau tuo puskvailiu amerikietišku realybės šou „American‘s next top model“, kuris dabar jau skaičiuoja 18 sezoną ir Amerikoje bei daugelyje kitų šalių yra labai populiarus projektas, kasmet sulaukiantis po dvejus sezonus.

Pirmą kartą „American‘s next top model“ pamačiau gal prieš ketverius ar daugiau metų, kai tik jį pradėjo transliuoti lietuviškai, pamenu, kaip gamindavau vakarienę ir šis šou kontekste vis „voliodavosi“ žydruosiuose TV ekranuose. Ir man patikdavo, tad vakar pagalvojau, kad noriu nuplauti užsikimšusius filmus galvoje ir norisi kažko kito, kažko lengvo, kvailo, intriguojančio ir parsisiunčiau visą 17 šio realybės šou sezoną ir pažiūrėjau per vieną parą. Ir man patiko. Tikrai patiko – gerai ir smagiai „prastūmiau“ laiką, susigyvenau su modeliais, jų barniais, problemomis ir patapau tarsi jų pasaulio dalis.

17 sezonas yra ypatingas sezonas, kadangi čia mes sutinkame iš visų sezonų po vieną atrinktą narę, kuri sugrįžta į „American‘s next top model“ namus ir šis sezonas jau įgauna kitokį koloritą ir pavadinimą „Visos žvaigždės“ „All stars“. Smagu matyti po tiek sezonų pasikeitusią Tyra Banks, nauja šukuosena tikrai jai labai tinka, nes ten tos senos pažilusios velėnos buvo man tiesiog baisios. 17 sezonas žada įvairių staigmenų – merginos čia ir toliau kaip suvarytos iš gatvės kiekvienai drasko akis, verkia, keliasi ir eina fotosesijas ir t.t. Smagus sezonas, kad net užsinorėjau pažiūrėti 16 sezoną...

O 17 sezone simpatijos mano keitėsi ir keitėsi. Iš pradžių lyg ir palaikiau juodosios rasės seseris – Brid ir Bjanka, tačiau jas greitai išmetė, o tikrąsias kales – Andželiką ir Lizą paliko. Tačiau bėgant laikui, jos taip pat atsiskleidė savaip, gal net pradėjo patikti. Gal šiek tiek nusivyliau laimėtoja, tačiau ką jau padarysi, laimi tikriausiai asmenybės...

Dalyvės:


Shannon Stewart - švelni, jautri, konfliktų vengianti, tačiau šiame sezone taip ir neišvengusi. Ji dalyvavo pirmame "American's next top model" sezone ir užėmė antrą vietą, o kaip sekėsi 17 sezone - tebūnie paslaptis. Man ji tipiško švediško veido, kaip iš drabužių katalogo. Labiausiai patiko jos traškantis kaip Bonnie Tyler balsas.


Camille McDonald - man patiko ji, tokia rami Diva, kitaip jos ir nepavadinsi, nes reikia pamatyti, kaip ji vaikšto ant podiumo.


Brittany Brower - man asmeniškai nelabai ji patiko, nespėjau susigyventi, nes iškrito viena pirmųjų.


Lisa D'Amato - visada buvo tarp lyderių, turi gerus duomenis, lengvai bendrauja, gerai dainuoja ir vaidina. Kartais atrodo per grubi ir netaktiška, bet visada, kartais perdėtai, linksma.


Brittany (Bre) Scullark - Kartu su seserimi pateko į šį šou ir į tą patį sezoną. Man ji savotiškai patiko.


Bianca Golden - miela, emocionali, kartais gal per grubi ir per daug daranti klaidų. Patiko jos balsas. Projekte sukėlė skandalų.


Dominique Reighard - modelis standartas, kažkuo išskirtinė gal ir nėra, bet man visai graži. 


Isis King - daug kalbų sukėlusi modelis, pasirodo, ji kažkada buvo berniukas...


Sheena Sakai - įdomi, smagi, švelni, lengvai bendraujanti...


Allison Harvard - viena labiausiai įspūdingiausių atrodančių dalyvių. man ji ir jos keistumas patiko.


Laura Kirkpatrick - labai mielas balselis, labai nuoširdi, bendraujanti, nuolat besišypsanti, bet tenka pripažinti, kad išskirtinumo jai trūksta.


Angelea Preston - didžioji sezono liežuvininkė ir nepatenkinta. Visada skandalų sūkuryje, bedraskanti akis, nuolat klystanti ir nuolat pakylanti iš pelenų.


Kayla Ferrel - vienintelė dalyvė lesbietė, bet man labai miela, paprasta, graži.


Alexandria Everett - jautri asmenybė, kažkuo labai sezone bent jau man nepasižymėjo... 


Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

3 komentarai:

  1. Iki kokio 13to sezono ar buvo įdomu, o paskui jau išsisėmė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. gal gali įmest nuoroda per kur žiūrėjai šį sezoną, nes man niekaip nepavyksta surast :)
    AČIŪ

    AtsakytiPanaikinti
  3. as tai radau www.pornas su tavimi.lt uzeik mazukai

    AtsakytiPanaikinti