2012 m. liepos 15 d., sekmadienis

Anomalija.lt - www.anomalija.lt - įdomus saitas, kurį įdomu aplankyti



Sveiki visi,

Jau kuris laikas seku vieną įdomų saitą – www.anomalija.lt – pastarasis kasdien pateikia bent po 3 – 5 naujienas ir nėra nuobodus, blankus, man patinka jo dizainas. Šis saitas, kaip ir skelbia jo pavadinimas – anomalija.lt – skelbia įvairius išbarstytus straipsnius po internetinę erdvę, susijusiais su įvairiomis anomalijomis (reiškiniais, kurie nėra įprasti mūsų protui ir realybei). Patinka šis saitukas dėl to, kad jis kritiškai verčia žiūrėti ne vien į anomalijos puslapyje skelbiamas naujienas, istorijas, tačiau ir į mums įprastinę informaciją žiniasklaidoje.

Šauni anomalija.lt struktūra Jums leidžia surasti informacijos apie tai ko ieškote – mistika, NSO, raganos, religija, mokslas – technologijos, vaiduokliai – dvasios, būtybės, burtai – magija, astrologija, astronomija ir kas tik susiję su anomalijomis, nepaaiškinamais dalykais.

Smagu ir tai, kad puslapyje yra ir forumas, kuriame aktyviai diskutuoja apie įvairius reiškinius saito prisiregistravę lankytojai. Pačių saito kūrėjų devizas: Tik čia greičiausiai galėsite sužinoti, kas anomališko vyksta visame pasaulyje. Mūsų tikslas – sukurti didžiausią paranormalių reiškinių, naujienų ir straipsnių portala Lietuvoje.

Manau, kad saitas turėtų būti įdomus ne tik mistinių ir paslaptingų dalykų tyrinėtojams ir fanams, bet ir užkietėjusiems skeptikams. Na, o man asmeniškai įdomu ten apsilankyti, ieškoti anomalijų, kurie vienaip ar kitaip patvirtintų mano įsitikinimus.

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

1 komentaras:

  1. Ich bin so stolz, selbstbewusst und voller Leben hier zu sein, um mein Zeugnis zu geben, ich kann einfach nicht glauben, dass mein Mann jetzt zu Hause ist und uns erzählt, wie leer er sich die ganze Zeit gefühlt hat, als er nicht da war. Er hat mich verlassen und mir nach der Scheidung starke Schmerzen zugefügt, wer hätte daran gedacht. All dieses Wunder geschah direkt nachdem ich Kontakt von Dr. Egwali bekam, für den er mir half, in meinem Ehehaus wieder zur Normalität zu kommen. Ich bin eine der glücklichsten Frauen der Welt, würde ich sagen, wir dachten, er wäre weg und würde nie wieder nach Hause kommen, bis ein Liebeszauber gesprochen wurde und die Dinge in zwei Tagen wieder normal waren, es war wirklich ein Wunder "Mein Mann bedeutet alles means an mich und meine Kinder. Ich weiß nicht, wie ich Ihnen meine tiefe Dankbarkeit ausdrücken soll, Herr Doktor. Ich kann es nur empfehlen, wenn Sie dringende Hilfe in irgendeiner Kategorie von Zaubersprüchen benötigen, da dies garantiert ist.
    E-Mail an /dregwalispellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti