2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Asmenybės: ekstrasensė iš Estijos Marilyn Kerro (Merilin Kero) (Ekstrasensų mūšis)




Sveiki, skaitytojai,

Po itin sėkmingo mano įrašo apie ekstrasensę Džuliją Vang, daugelio pageidavimu, nutariau parašyti ir apie estų ekstrasensę Marilyn Kerro, kuri 16 sezone „Ekstrasensų mūšis“ užėmė antrąją vietą. Tiesą sakant, kas nors kiek seka šį Rusijoje populiarų televizinį projektą „Ekstrasensų mūšis“, tas žino, kad užsispyrusi estė dalyvavo jau antrą kartą ir šįkart vėlei liko antra. Nors 14 sezono su ja nemačiau, tik retas ištraukas, kai pergalę žiūrovų balsai padovanojo mediumui Alexander Sheps (Aleksandas Šeps), tačiau tąkart raganiškomis galias įrodžiusi estė laimėjo didžiausią prizą – Aleksandro meilę. Iki šiol Sheps ir Kerro gyvena kartu ir jis palaiko savo sužadėtinės užsispyrimą laimėti mėlynąją ranką „Ekstrasensų mūšyje“.

Rodos, po Džiulijos Vang pasirodymo 15 sezone, niekas nebepravers žiūrovo vėlei krūpčioti, tačiau praeina laikas ir vėl vanduo nuteka, o įdomumas ir azartas sukyla vis su nauju sezonu. Tiesą sakant, dar niekad nemačiau tokio dramatiško finalo, koks vyko 16 sezone, kai dėl pirmosios vietos kovojo Marilyn Kerro ir ragana iš Peterburgo Viktorija Raidos. Tiesa, kad estė per dvejus metus padarė milžinišką šuolį savo galiose ir brandoje – ji išmoko rusiškai, laisvai gebėjo bendrauti ir atrodė kur kas labiau užtikrinta pergale nei pati Džulija Vang prieš metus. Tatjana Larina ir Džulijos Vang kova nebuvo tokia dramatiška, kokią per kelis plaukus šįkart iškovojo Viktorija Raidos, o plūstančios Merilyn Kerro ašaros tiesiog buvo išties vertos žiūrovo apmaudo, tačiau ir ekstrasensės užtikrintumas taip pat, bent jau man asmeniškai, atrodė pernelyg nepamatuotas, juolab kad Viktorija Raidos atrodė užduotyse kur kas tvirtesnė ir stabilesnė. Jos atrodė praktiškai beveik lygiavertės, tačiau Viktorija vos stipresnė, tą tikriausiai parodė ir žiūrovų balsai, kai M. Kerro surinko 47,4 proc. balsų, o Viktorija Raidos 50 su trupučiu proc.

Finale moteris atrodė galutinai sužlugdyta, tačiau vos Viktorijai parodžius publikai statulėlę, ji ryžtingai kameroms sakė, jog sugrįšianti kitam sezonui ir sieksianti mėlynos rankos statulėlės. Sunku patikėti, ar tada M. Kerro žodžiai buvo adekvatūs, juolab, kad šis sezonas atėmė daug jėgų, moteris gerokai sulyso, teko patirti ir kitų sunkumų, bet šįkart apie viską nuo pradžių...

 M. Kerro labai sulyso ir tai pastebėjo net žiūrovai.

 Šepsas ir Kerro neslepia jausmų ir mielai pasidalija internete romantiškomis nuotraukomis.

 M. Kerro tikina, kad su Džiulija Vang susitiko vos du sykius ir jai ji pasirodė pernelyg sudėtingo charakterio.

 "Ekstrasenso mūšio" akimirkomis būdavo itin atidi ir susikaupusi.

 Akimirka, kai Viktorija Raidos laimėjo titulą ir M. Kerro vėl liko antra...

 Vis dar ekstrasensė iš Estijos sulaukia daug palaikymo.



Marilyn Kerro gimė 1988 m. spalio 18 d. Rakvere, mažame Estijos kaime. Jos tėvas smarkiai gėrė, ja rūpinosi kiti. Įdomus faktas, kad Merilyn žino savo mirties datą ir dėl to nė kiek nesijaudina ir yra deklaravusi, jog mirtis ją pasiims 2071 m. balandžio mėnesį. Vaikystėje, kaip dažniausiai ir būna ekstrasensams, ji daug draugų neturėjo, mylėjo gamtą ir žvejybą. M. Kerro turi puikius fizinis duomenis, todėl net šešerius metus Taline dirbo modeliu iš dalies norėdama savo tėvui įrodyti, kad šis darbas nėra beprasmis, o motina džiaugėsi, kad ji atitrūko nuo domėjimosi magija. 16 metų M. Kerro susirgo mitybos ligomis: anoreksija, dar vėliau – bulimija. Kaip teigia estė, ji pradėjo matyti ateitį, kai jai buvo šešeri. Daug ji sužinojo iš savo močiutės ją aplankančios dvasios. 

Kaip visada, po kokio nors sezono, neapsieinama be skandalų ir melagysčių internete. Buvo skelbiama, kad M. Kerro tapo nėščia ir netgi pagimdė nuo Aleksandro vaikelį, tačiau pati ekstrasensė, kuri ne kartą sakiusi, kad nori dukrelės, kol kas nutildė per anksti pasklidusias kalbas ir tikina, kad vaikelio dar teks palaukti. Iškart po 16 sezono pora nusprendė pailsėti Maldyvuose, iš kurių po internetą pasklido itin pikantiškos M. Kerro atostogų fotografijos. Ar mergina iš tikrųjų ryšis varginančiam dar vienam „Ekstrasensų mūšis“ išbandymui? Sunku pasakyti, nes kol kas mergina yra parašiusi knygą apie save, savo požiūrį į gyvenimą ir magiškus išgyvenimus, knygą ketina artimiausiu metu išleisti Peterburgo leidykla – ar neprimena D. Vang kelio? Kad ir kaip ten bebūtų, M. Kerro rašo šiuo metu antrąją knygą, tikriausiai ruošiasi labiau motinystei, nei kitam „Ekstrasensų mūšiui“.

M. Kerro turi ir kitų talentų. Ji turi, kaip teigia estiškas „Delfi“ portalas, absoliučią muzikinę klausą. Tas pats portalas, kuriame talpinamas subjektus straipsnis teigia ir tokią nuomonę, kad balsai už Merilyn skirti iš Estijos buvo anuliuoti, kadangi tai politinis sąmokslas, kurio Rusija nenorėjo sau leisti, juolab, kad prieš metus laimėjo ekstrasensė iš Latvijos, supraskite, iš Pabaltijo. Tačiau tokia nuomonė nepagrįsta ir tėra tik „plepalų“ ir nusivylusių žiūrovų sapalionės, juolab, kad estė surinko tikrai gana svarią balsų kiekį. Prisiminkime, jog šiame projekte yra dalyvavusi ir lietuvė, kuri užėmė gana aukštą vietą. 

Ar Merilyn Kero pasirodys kitose laidose, parodys tik laikas.

Jūsų Maištinga Siela

16 komentarų:

  1. Miela Merlin Kero aš esu jūsų gerbėja ,bet tikra ,nes kai jūs užimdavote antra vietą aš labi grauždavausi išskyrus 14 sezone ,o verkiau kai jus nugalėjo Viktorija .Aš jumis tikiu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, kokios ekstrasensės buvo iš Lietuvos ir Latvijos?

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kaip su ja ar jais pabendrauti, ar susirašyti. Man tai labai svarbu, nes matau , kad jie gali padėti ir tykiu jais, ja. Ačiū. Daiva.

    AtsakytiPanaikinti
  4. O kaip su ja ar jais pabendrauti, ar susirašyti. Man tai labai svarbu, nes matau , kad jie gali padėti ir tykiu jais, ja. Ačiū. Daiva.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip su ja pabendrauti? Ar ymanoma?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ji turi savo internetinį puslapį, taip pat su ja galima susisiekti per Facebook, ji dar daro seminarus ir pnš.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Parašykite prašome kontaktus M.Kerro- ekstrasensės

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ar daro Merlin talismanus nes uzsisakiau talismana gal mane apgavo

    AtsakytiPanaikinti
  9. LINA JAKSTIENE 72@ gmail.com Talisman sake padarys per 2 savaites o padare per 3 dienas dabar nera manesLietuvoje grysiu veliau tai grazinau atgal pakabuty

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ir aš užsisakiau amuletą, atsiuntė per 2dienas ir iš Latvijos,turbūt apsimetinėja Merlin vardu.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Laba,reikia Merlin pagalbos,žuvo du vaikai,pati nebenoriu gyvent,kaip to išvengti,dar liko du,kaip apsaugoti juos,padėkite,su ja susisiekti,ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  12. M.kero kontaktus reikia būtinai pagalbos

    AtsakytiPanaikinti