2018 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Nepasiduokite krikščionių propagandai: Krikščioniškosios kultūros institutas nusitaikė į LGBT bendruomenę



Sveiki,

Krikščionių propaganda Lietuvoje tęsiasi. Norėdami gauti kuo daugiau finansavimo, galios valdyti visuomenę, krikščionių bendruomenė (nors iš esmės institucijos, bet ne visi save šiai bendruomenei priskiriantys nariai ) ir toliau sistemingai nori išlaikyti savo valdžios galios svertus. Kišdamasi į auklėjimą, į švietimo sistemą ir t. t., ji šįkart tradiciškai nusitaikė į LGBT bendruomenę Lietuvoje.

Štai tokią skrajutę, raginanti siųsti ir pasirašyti peticiją (netgi viskas apmokėta iš amžinai vargstančios Krikščioniškosios kultūros instituto) prieš kitąmet Vilniuje vyksiančias gėjų ir lesbiečių eitynes.

Sakau jiems nuoširdžiai: SIUNČIU JUMS ŠPYGĄ TAUKUOTĄ!

Nėra geresnio ginklo, nei skleisti propagandą, rėkiant, kad kiti neša propagandą. Visais laikais krikščionių bendruomenė buvo purvinas lizdas, žudęs, kankinęs, persekiojęs, plėšęs, iškreipęs Jėzaus žodį, sukėlęs daug karų, niekinęs ir kaltinęs žmones. Tą sistemingai tebedaro dalis bendruomenės ir šiandien. Šioji skrajutė vėlei tą užtvirtina ir patvirtina.

Manau, pasaulyje, kuriame mes gimėme su savo programomis, tikslais ir uždaviniais, negali kai kas iš šono imti ir per jėgą įstumti į dėželę ir tave uždaryti normatyviniame kiaulių garde. Paskaičius LGBT programą ir pridėjus Krikščioniškosios kultūros instituto kriterijus „ginti“ neva tradicinę šeimą, tampa aišku, jog tai iškreiptų matymų laukas.

Prisimenu 2010, kada pirmąkart vyko eitynės už lygybę ir jokia normali šeima savo vaikų kaip kiaulių neuždarė namuose, kad, neduok Dieve, nepamatyti kokių nuogybių. Priešingai – vaikai su tėvais nuo upės kranto stebėjo eitynes ir jokie krikščionys idiotai niekada nelaimės su pasenusiais triukais. Pasaulis margas, atviras ir mylintis, pilnas įvairaus Dievo pasireiškimo čia ir dabar. Gindami save nuo kitoniškumo, manau, tiesiog ydingai pradedami niekinti kitus, stokojame meilės ir visko, ko iš tikrųjų mokė Jėzus.

Tai tiek propagandinių žygdarbių. Ir užsisaldinimui trumpas krikščioniškų „tradicinių“ vertybių kupinas vaizdo filmukas apie vieną seksovą (oi, vaikučiai, užsimerkite, nes nebesukursite tradicinių šeimų) Lietuvos kunigėlį, nes mes už tokius kovojame, mielas „institute“:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Šlykštu skaityti. Gėjų propoganda. Video yra ne tikras. Gėda.

    AtsakytiPanaikinti