2023 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Maištingos sielos pozityvumo dienoraštis nr.14: nereaguoti į dirgiklius ir būtį savo Visatos centre įsižeminusiam

 

Sveiki,

Rugsėjis, o tiek mažai įrašų pozityviomis temomis! Visgi šiandien vėl akimirkai teko stabtelėti ir susitelkti į save ir į savo centrą. Tai nėra labai paprasta nuolat lekiančiam ir įvairiausiame informaciniame lauke plaukiojančiam žmogui, kuris kasdien susiduria su negatyviais, nesaugiais dirgikliais t. y., įvairūs žmonės, konfliktai, nemalonios situacijos, kurios po to kaip filmas vis sukasi įvairiomis perspektyvomis galvoje.

Žinote, ką daryti? Reikia susitelkti ir viską surinkti sau į saują ir paleistį į kosmosą, padaryti tai mintyse. Ir leisti sau būti to chaoso ir visų nuomonių bei įvykių neliečiamu centru, tegu visi kaip išprotėję sukasi, nepergyvens visų tų problemų, jei juose skęsi, juk ateis naujos ir naujos, jeigu, aišku, juose sklandysi. Niekas nepasikeis ir niekam nereikia, kad jūs eikvotumėte savo nervus, energiją ir nuotaiką bei sveikatą tam, ko negalima pakeisti arba reikia keisti per kančią. Tegu sau įvykiai plaukia, o jūs šypsokitės, nes Visata jus veda už rankos ir viskuo pasirūpina.

Tokia pozicija, sutelkta ne į išorę, ne į lūkesčius ir fizinį pokytį, o į vidų, pirmiausia pakeičia energetiką, nes ramios ar pakilios mintys iššaukia saugumo jausmą (na, aš tai tikrai nesivelsiu, būsiu savo Visatos centre!) ir neveiksiu, bet stebėsiu. Veiksiu pagal kitą programą, kuri ateina ne iš inercijos ir dirgiklių, o naujos ramios būsenos t. y., labiau džiaugsiuosi tuo, kur mane Visata pozityvesnį nuneša, nes pakeitus intencijas ir įsitikinimus, keičiasi ir veiksmai, o su veiksmais ateina nauji žmonės, naujos situacijos, permainos. Juk šiaip ar taip toks tokį traukia. Visatos dėsniai veidrodiniai. Atrodo, tą visada žinau, bet verta vėl prisiminti ir čia užrašyti, gal kam padės šią akimirką, kai skaitote, nusišypsoti.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą