2015 m. birželio 21 d., sekmadienis

Parduodu už gerą kainą naują ir nenaudotą "Mokomasis prancūzų kalbos žodynas" (Dictionnaire du francais)




Sveiki, 

Siūlau Jums iš manęs įsigyti didžiulį Mokomasis prancūzų kalbos žodynas – išleistos Alma littera 2009 ant puikaus negelstančio popieriaus ir pasirinktu įspūdingu formatu. Žodynas visiškai nenaudotas ir nevartytas, todėl būklė ideali. Knygynuose šiuo metu šis leidinys kainuoja apie 65 eurus (225 lt.). Siūlau Jums įsigyti iš manęs už 40 eurų (138 lt.), žinoma, galima dėl kainos šiek tiek derėtis (pigiau nei pirkti knygyne ar internetu iš tiekėjų). Norintys įsigyti, rašykite man adresu: cirkininkas@gmail.com Siunčiu į visus Lietuvos miestus už papildomą 3 eurų pašto išlaidas, nes siuntinys nėra lengvas. Šiuo metu turiu papildomus aštuonis egzempliorius, todėl galite pirkti ir kelis žodynus iškart.

Daugiau apie šį žodyną:

Vienos garsiausių žodynų leidyklų „Le Robert“ parengtas mokomasis žodynas skirtas specialiai tiems, kam prancūzų kalba yra ne gimtoji, o užsienio kalba.

Šis žodynas padės geriau suprasti kasdieniniame gyvenime vartojamą prancūzų kalbą. Naudodamiesi juo išmoksite geriau kalbėti ir rašyti prancūziškai.

22 000 antraštinių žodžių, gausiai iliustruotų šiuolaikinės vartosenos pavyzdžiais 350 tikrinių vardų sudėtingesnės, sunkiau atpažįstamos žodžių formos tarimas, taip pat ir pakitęs tarimas frazėje pažymėti dažniausiai vartojami žodžiai šnekamosios kalbos, žargono leksika reikšmių apibrėžtys prancūzų kalba 79 puslapiai priedų su naudinga gramatine ir kitokia informacija „netikrieji draugai“ 15 kalbų, įskaitant ir lietuvių lietuviški atitikmenys kirčiuoti.

Puslapiai: 1536
Leidykla: Alma littera
Išleista: 2009 m., Vilnius
Viršelis: kietas



Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai: