2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Filmas: "Nevykėliai po priedanga" / "21 Jump Street"




Sveiki,

Būna, kada vėl sąmoningai norisi kokios nors populiarios komedijos atsipalaidavimui, todėl išsirinkau pažiūrėti „Nevykėliai po priedanga“ (angl. 21 jump street) (2012), kuris žadėjo man, kad bus itin šmaikštu ir įdomu. Nepretenzingas ir visiems prieinamas bei suprantamas filmas su įprasta pasakojimo struktūra. Galiu pasakyti, kad man asmeniškai apie detektyvus-policininkus labiau patiko filmas „Vienas šūvis, dvi kulkos“ su Sandra Bullock, nei šis „vyriškasis“ variantas, bet pažiūrėjau ir dėl aktoriaus Channing Tatum.

Komedija išties nėra pati prasčiausia, ji nesistengia lyg ir nieko parodijuoti, tačiau nesistengia išsiskirti iš kitų komedijų. Klišių klišės jau slypi pačiame scenarijuje – du ne itin policijai gabūs puskvailiai paskiriami gana rimtai kriminalinei operacijai, prisiminiau kitą panašų filmą irgi kur kas juokingesnį – „Baltosios pupytės“. Aišku, kad viskam lemta žlugti ir vėl prisikelti, lemta įsimylėti, paneigti savo kompleksus ir atrasti kažką naujo. Filmas tiesiog paprastas, bet neprasta komedija, kurį galima drąsiai žiūrėti ir kikenti. Juokingų vietų, žinoma, yra, yra šioks toks siužetas. Negalėčiau šio filmo išskirti, kaip itin gerą komediją, tačiau tiesiog paprastai gerą, gal ir galėčiau.

Tai tokios ir rekomendacijos – žiūrėkit, jeigu norite ko nors lengvo kompanijoje. Antroji šio komedijos dalis, kuri pasirodė visai neseniai, sako, yra šiek tiek prastesnis pirmojo variantas, todėl vargu, ar žiūrėsiu...

Mano įvertinimas: 7/10
Kritikų vidurkis: 69/100
IMDb:7.2


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą