2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Šios dienos daina: Gwen Stefani - "Make Me Like You"




Sveiki,

Paskutiniu metu, galima pamanyti, kad Gwen Stefani tapo mano mėgstamiausia atlikėja, tačiau taip nėra. Kaskart išgirdus naują jos dainą, norisi kažką parašyti čia. Labai įdomu stebėti šios garsios ir kažkada tikrai du solo pritrenkiančius albumus išleidusios atlikėjos šių dienų perspektyvas. Šiuo metu atlikėja ruošia naują albumą ir jau pristato, palaukit, kelintą singlą iš eilės? Kol kas neaišku, „Vikipedijoje“ daina pristatoma, kaip antrasis šios atlikėjos singlas iš būsimo albumo, ar tai reiškia, kad kitos iki tol pasirodžiusios dainos, kaip antai „Baby, Don‘t Lie“ nebepapuls į albumą, nors buvo sukurti ir vaizdo klipai ir t. t.? 

Kažkaip viskas pas Gwen paslaptingai rutuliojasi. Šiuo metu atlikėja augina tris vaikus, vienas iš jų dar visai kūdikis, o šalia ištikusios skyrybos gerokai sujaukė tiek asmeninį atlikėjos gyvenimą, tiek muzikinį. Šiemet pasirodysiantis albumas turėtų nustebinti gerbėjus, o neseniai, vasario 12 dieną pasirodžiusi nauja daina „Make Me Like You“ (liet. Verti jaustis kaip tu) man jau patinka, patiko ir ta jautri baladė „Used Love to You“, kuri nuskambėjo itin asmeniškai. Atlikėja artėjanti prie penkiasdešimtmečio atrodo fantastiškai! Regis, surado ir naują meilę, teisėjaudama „The Voice“ projekte, kur keisdama Christina Aguilera, glaudžiai susidraugavo su ką tik išsiskyrusiu Blake Shelton.

Naujausioji daina visiškai pakeitė ir atlikėjos jau iš seniau sukurtą stilių – surišti plaukai, paspalvinti galiukai, kažkas stilingai modernu, su šia daina ji grįžta prie daug atlikėjų išmėginusių Merilyn Monroe stiliaus. Nežinau, ar tai gerai, bet pop-disco ir švelnaus rokelio muzika su šiuolaikiška aranžuote man visai skaniai klausosi jau po antro karto. Pasižiūrėkime:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą