2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Šios dienos daina: Demi Lovato "Stone Cold"




Sveiki,

Tiesą sakant, niekada pernelyg nesižavėjau atlikėja Demi Lovato. Taip, yra kelios dainos, tapusios hitais, kurios patinka ir tikrai „veža“, bet netyčia aptikau jos vieną naujausių hitų – visai kitokį, skoningą, traukiantį per širdį ir tiesiog negalėjau nepasidalyti su Jumis, brangieji.

Jos daina „Stone Cold“ (liet. Šaltas akmuo) stebina savo ne pop‘siniu patosu ir leidžia mėgautis ta ne itin populiaria, bet man taip stipriai patinkančia bliuzo dvasia. Nors atlikėjai šiandien vos tik 23 metai, bet ji dirba kaip arklys, nes per savo karjerą jau išleido 5 solinius albumus. Apskritai atlikėja įsitraukusi į televizinius projektus, dar anksčiau sirgo depresija, bandė nusižudyti ir šiaip neturėjo stabilumo. Visgi, atrodo, atlikėja pasiekė brandą ir tai rodo jos trečiasis iš penktojo albumo singlas, kuris gana skiriasi nuo ankstesnių atlikėjos darbų.

Kaip jau galite įspėti, šioji daina neužėmė stulbinančių vietų, nors kūrinys ir lyginamas su puikiosiomis atlikėjos Adele baladėmis ir gavo puikių kritikų vertinimų, tačiau Demi Lovato yra paauglių ir jaunimo atlikėja, todėl jiems įtikti su brandžiu kūriniu gana sunkoka, tačiau užtat man jis labai tiko ir patiko. Siūlau pasiklausyti:

Vaizdo klipas: 


Gyvas pasirodymas:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą