2024 m. rugsėjo 14 d., šeštadienis

Distopija per sapną: Tikroji žmonijos istorija suklastota; daugiamatė Visata

 

Taigi... Mistinis sutapimas, o gal tiesa?!

 

Pajutau, kad turiu parašyti šį nelabai rišlų tekstą, nes anądien darbe gavau vieną iš tų pagal japonišką (ar kinišką?) tradiciją iškeptų sausainukų, kurių viduje esama kokia nors sentencija. Paprastai kolegos darbe duodami tokį sako: „išsiburk“. Ką gi, išsibūriau. Sausainis imbierinis, ne mano skonio, o juostelėje buvo prarašyta keista pranašystė: „Šiąnakt tu susapnuosi nesumeluotą pasaulio istoriją, kuri visa vyksta vienu metu“. Ką tai, po paraliais, galėjo reikšti? Pasijutau kaip „Metricos“ filme, kai Neo pagaliau pasirenka savo spalvos piliulę.

 

Naktį visgi susapnavau, kad iš tikrųjų sapnuoju, kaip rašau šiuos Maištingos Sielos sakinius. Kaip stoviu sau už nugaros ir matau, kaip visa tai rašosi. Tai keistas jausmas, nes prieš užmiegant, nors nutinka tai itin retai, aiškiai pajutau, kaip fiziškai atsiskiriu nuo savo miegančiojo kūno ir išeinu į balkoną, kuriame per projektorių iš Mėnulio rodo filmą. Per rodomus kadrus parodė Hitlerį, kuris imitavęs savo mirtį (puikiai žinojo, kad karo nebelaimės, todėl režisavo) visgi pabėgo į tolimąją Argentiną, ten pakeitė savo išvaizdą ir susilaukė dukters, kurią pavadino Angela. Dieviškas dukters vardas, sakytum, kaip iš tokio demono, ar ne? Galiausiai dokumentai buvo suklastoti ir Angela gavo Kasner pavardę, o tai yra Angelos Merkel mergautinė pavardė. Aš nežinau, kokios jėgos padarė taip, kad Hitlerio tiesioginė duktė tapo Vokietijos kanclerė, visgi yra jėgų, kurios sutvarko valdžios paveldimumo tąsas, argi ne taip ir su persikūnijusiais karališkosios britų šeimos nariais, kurie šiuo metu labai susiskaldę, nes prisiėmė į šeimą ir sau nenaudingų sielų? Po sapno pasigūglinau Angelos Merkel ir Adolfo Hitlerio nuotraukas, bandžiau surasti panašumų.



 

Visgi tuo metu, kai Servantesas baigė „Don Kichotą“ kitoje paralelinėje laiko linijoje Šekspyras (beje, beveik Servanteso amžininkas) rašo pjeses. Jo istorija, pasirodo, besanti suklastota ir jis nėra joks odos pirštinių amatininko sūnus, o tikrasis Elžbietos I-osios pavainikis, pagimdytas slepiant karalienės nėštumą, štai kodėl motina globojo sūnaus teatrą ir dažnai kviesdavosi jo teatrą, rūpinosi jo išsilavinimu, kitaip nebūtų parašęs visų tų kūrinių. Dar kitaip sakant, Šekspyras galėjo būti tiesioginiu Anglijos sosto paveldėtoju, tačiau kai kas ir vėl pakoregavo laiko linijas ir buvo nuspręsta kiek kitaip.



 

Maždaug 2012 metais Vladimiras Putinas suimamas ir pašalinamas, o į jo vietą pastatomas klonas, sukurtas pagal kažkokį aparatą, panašų į paprastų žmonių 3D spausdinimo mašiną, tik toji technologija tokia išsivysčiusi, kad ji geba spausdinti organus ir ištisus funkcionuojančius organizmus pagal programą, na, o po to Putinui įdiegiama pirmtako kalbėsena ir kiti prisiminimai, tačiau koreliuojami ir valdomi KITŲ politiniai sprendimai. Kas tie kiti? Sunku pasakyti, kai žiūriu, aš sapne matau juos išplaukusius, tarsi neturėtų formos arba ją išmoningai kaip džinai slėptų, nuolat keistų. Tai nepanašu į reptilijų rasę.

 

Beje, Vladimiras Putinas nėra, sako balkoninis filmas mano astralui, pirmasis, kurį pakeitė. Yra daug garsių asmenybių, kurios buvo slapta pagrobtos, o jų vietoj pastatyti klonai, labai panašūs į žmones, o vienas iš skiriamųjų bruožų toks, kad jie negali turėti biologinių vaikų kaip sveikai funkcionuojantis tikras žmogus. Tie klonai vaikšto netgi tarp mūsų, yra tokių ir visai paleistų po žmonių miestus, patys nesuprantantys, kad yra sukurti ne biologiniu būdu. Taip buvo pakeisti keli JAV prezidentai, įskaitant ir Džordžią Bušą vyresnįjį. Arba atsikratoma, jeigu asmuo kenkia sistemai, nenori sutikti su tam tikrais sumanymais, kaip, pavyzdžiui, nutiko Kenedžiui. Ritualinės ir suplanuotos žmogžudystės taip pat buvo įvairiais nuodais, narkotikais ir kitomis priemonėmis Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, princesė Diana, Bruce Lee, John Lennon ir kt. Visi jie sukėlė masinį liūdesį, šoką, kuriuo metu žmonės išskyrė daug energijos, pamaitino alkstantį elitą.



 

Filmas iš Mėnulio sapne taip pat parodė, kad žmonių DNR labai seniai buvo pakeista. Sukarpyta laboratorijoje į dvigubą spiralę, nors ji buvo dvylikos, o tai reiškia, kad eliminuoti gebėjimai, pojūčiai ir visatos supratimas, kai bet kokią informaciją galėjo žmogus gauti iš kosmoso. Viso to netekome, esame apriboti ir paliktas dėl dauginimosi tik seksualinis aspektas.

 

Filme mačiau ir daugiau suklastotos istorijos momentų, kurių net negaliu suprasti, nes nesuprantu nei formų, nei tų kitokių dimensijų, nes atmintis pas mane, kaip ir pas kitus dėl reinkarnacijos yra užblokuota, nužeminta, todėl reptilijos ir kitos rasės tuo naudojasi. Jie naudojasi visais žmonėmis kaip kokiais gyvūnais, panašiai kaip mes su gyvuliukais fermose. Bet esmė, kiek supratau, kad materija yra iš tos pačios medžiagos ir netgi tie patys klonai, reptilijos, Hitleris, Putinas, aš ir tu, gyvūnai ir augalai, kuriuos valgome, yra ta pati sąmonė, bendra, bet šiame lygmenyje išsiskaidžiusi. Mes iš esmės ėdame vieni kitus, tik skirtingose formose, o tai yra dėl klaidingo nesusikalbėjimo, išsiderinimo, melo, kuriuo patikėjome, ir genetikos koreliacijos. Viskas, kas vyksta yra tik iš dalies tikra, didelė dalis yra apgaulė, bet tai tik žaidimas, kuris aukščiausiame plane neturi nei gėrio, nei blogio prado, nes tai viena žaidžianti patyrimais sąmonė, todėl, kas vyksta už netikros istorijos, dar nereiškia, kad tai riba, ten taip pat yra tik dar vienas kambarys, kitas lygmuo, kuriame žaidžia įvairios ateivių rasės, į tą tikrovės lygmenį mes taip pat pamažu įleidžiami, tačiau ir grąžinami su ištrinta tapatybės dalimi, todėl nieko apie tai nežinome. Kol kas.

 

Pabudau 4:44 ryto. Pasikartojantys matricoje skaitmenys yra ženklų seka, ji mums primena, kad tikrovė yra suprojektuota, o mūsų užprogramuotas dėmesys valdomas. Tą rodė per mano sapno filmą, tą patvirtina ir šioji tikrovė, kurioje skaitote šias eilutes, atkreipkite dėmesį į skaičių sekas.

 

Likusį laiką negalėjau užmigti, bandžiau suvokti, ką susapnavau. Ar dabar nesapnuoju? Tikrovės pajautimas tapo kitoks. Tai tarsi... vis tai, ką siekei ir žinojai yra nebereikšminga, nes viskas yra išgalvota ir laikina, visa, kas sukurta pradings, tačiau tik ne tame laike, į kurį galima keliauti atgalios ir daryti korekciją, įtaką, naujus tikrovės variantus, kvantinius šuolius. Yra du būdai judėti: vienas, apsimesti, kad tai ir tebuvo sapnas apie išgalvotas tikroves, nurašyti fantazijai, sapnams ir gyventi „normalų“ gyvenimą arba tęsti daugiamatį ir daugiavariantinį pažinimą.

 

Po to skaičiau argentiniečio Borgeso „Fikcijas“, kuriame vienas iš veikėjų į tikrovę iš fantazijos pasaulio įvedė susapnuotą veikėją ir padovanojo jam kitą tikrovės variantą. Panašiai kaip iš vienos visatos į kitą pervežti priekabą apelsinų.

 

Maištinga Siela 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą