2014 m. lapkričio 8 d., šeštadienis

Filmas: "Magiškasis Maikas" / "Magic Make"




Sveiki, filmų žiūrovai,

Šiandien noriu pakomentuoti kino filmų „Magiškasis Maikas“ (angl. Magic Mike) (2012), kurį pasirinkau pažiūrėti ne šiaip sau, o dėl to, kad norėjau pamatyti kuo daugiau Matt Bomer darbų kine. Aišku, pradėsiu nuo to, kad visiškai manęs neatgrasė tai, kad perskaičiau kokį dešimtį pirmųjų komentarų ir visi iki vieno šabloniškai tratėjo, kad filmas skirtas labiau moteris, o ne vyrams, bet žvilgtelėjus į kritikų rodiklius, net aiktelėjau. Bus geras.

Po pirmųjų 5 minučių supratau, kad žiūriu visišką, liaudiškai sakant, „briedą“. Kad filmas suteiks nors kiek įdomesnį turinį, pasakojimą jau nebesvajojau po 15 minučių. Vienintelis geras dalykas šiame filme yra pagrindinių aktorių vyrų brigada su puikiais raumenimis. Fiziniai duomenys išties stulbinami, o striptizo scenos, nors grafiškai jie nieko nesiskiria nuo, tarkim, Demi Moore pasirodymo prieš kelis dešimtmečius filme „Striptizas“. Mažytė, gana nyki scena, žviegiančios besiseilėjančios merginos ir vyrai narciziškai besirepetuojantys prieš veidrodį, kažkokia nerišli, bet jau nuo pirmųjų kadrų aiški Maiko meilės istorija... Tryniau akis ir nesupratau, ką šiame filme veikia tokio puikaus tipažo aktorius kaip Matthew McConaughey? O Matt Bomer iš vis, dėl kurio ir norėjau pamatyti šį filmą, atliko tokį nežymų vaidmenį, tarsi būtų tik eilinė valytoja. O žolės rūkymas, narkotinės tabletės buvo tiesiog nuobodu.

Apskritai nesuprantu, kam šį filmą nutarė 2015 metais pratęsti? Tik dėl komercijos ir žviegiančių moterų. Gaila aktorių tokiems tuštiems filmams. Aišku, buvo viskas kaip ir gražu, tačiau striptizo galima pasižiūrėti ir „YouTube“ kanale...

Mano įvertinimas: 3/10
Kritikų vidurkis: 72/100
IMDb: 6.1


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą