2016 m. birželio 28 d., antradienis

Filmas: "Tie žmonės" / "Those Peaple"




Sveiki, 

Šįkart apie filmą „Tie žmonės“ (angl. Those People) (2015), kurį režisavo Joey Kuhn. Pasak jaunojo režisieriaus, šis filmas atspindi jo dienas studijų metais ir yra paremta tikrais jo paties įvykiais. Pamaniau, o kodėl nepažiūrėjus, kad ir dar vieną filmą LGBT tema, tačiau vaizdelis po to kažkaip pasidarė labai jau liūdnas.

Filmas išties paprastas, gal net kiek prastas. Jaučiasi mėgėjiškas braižas, trūksta profesionalumo ir apskritai filmas pasirodė be gelmės. Vaikinas įsimylėjęs savo draugą, kuris su juo nenori turėti bendrų santykių, ilgai dėl jo aukojasi, laksto paskui drapanas, kol susiranda geresnį subjektą, o tas, kuris buvo ilgai užsiciklinęs atstumti, staiga persigalvojo. Žodžiu, filmas ale apie santykių trikampius, pripumpuotas negyvais ir realybės neatitinkančiais dialogais, neretai nusivažiuota į absoliučią romantikos saldybę ir primena pigias muilo operas.

Nerekomenduoju šio filmo. Negaiškite laiko, nes mėgėjiška režisūra, kad ir kokie Jums gali pasirodyti simpatiški aktoriai, visgi filmo turinio neatperka. Pagalvojau, kaip gerai, kad žmonės turi pinigų ir gali statyti sausas savo gyvenimo atkarpų karikatūras. Filmas be sielos.

Mano įvertinimas: 4/10
IMDb: 6.8


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą