2015 m. lapkričio 3 d., antradienis

Filmas: "Kapų ieškotojai" / "Grave Encounters"




Sveiki, skaitytojai,

Siaubo filmas „Kapų ieškotojai“ (angl. Grave Encounters) (2011) įšoko visai netikėtai, dėl labai gerų komentarų ir atsiliepimų gausos, todėl nutariau pažiūrėti. Jau sukurta ir antroji šio filmo dalis, kiek žinau, bus režisuojama ir trečioji.

Kuo ypatingas šis daugeliui patikęs filmas? Ogi niekuo. Režisūriniu atžvilgiu filmas mažiau už vidutinį, režisūra skurdoka, šabloniška ir neįdomi. Siužetas irgi ne itin įdomus – paslaptinga psichiatrijos ligoninė, kuri jau 50 metų užrakinta, laidų kūrėjai apie vaiduoklius nutaria kurti laidą apie tai, kaip čia naktimis vaidenasi, bet, kaip galite įspėti, jiems patiems geruoju nesibaigia. Vėl charakterių personažų stygius, scenografija kaip nuo akmens amžiaus laikų – visur su savimi tampoma kamera, kvaili charakterių stereotipai ir nuobodi atmosfera. Neseniai teko matyti „Deboros Logan apsėdimas“, kuris sukurtas tokiu pačiu principu, tai ten buvo dar šioks toks rusenimas, o šiame filme jau norėjosi žiovauti, netgi per šmėklų pasirodymo momentus. Tikriausiai reikia nustoti žiūrėti tokio tipažo pigius niekalus ir skirti laiką geresniam kinui.

Tiesiog pasakysiu taip: nieko daug neprarasite, jeigu šio filmo nepamatysite, o jeigu nuspręsite pažiūrėti, tada pirmyn, aš jau antrajai dalei nebesiryšiu.

Mano įvertinimas: 3.5/10
Kritikų vidurkis: 33/100
IMDb: 6.1 


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą