2024 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Maištingos Sielos pozityvumo dienoraštis nr. 60: keliauk be lūkesčių, o kelionėje dirbk su savimi!

 

Sveiki!

 

Kaip džiaugiuosi, kad vėl nuosekliai pildau pozityvių minčių kasdienybės dienoraštį!

 

Tik teks šiek tiek sustoti, nes vėl traukiu į kelionę, nors dar nesu tinkamai apmąstęs praėjusios. Šios kelios dienos poilsio namuose ir apsitvarkymo, pasidalijimo su jumis matytais filmais, pasivaikščiojimais (dar ne viską pasakiau, ką norėjau pasakyti), bet jau kraunu lagaminą dar vienai kelionei į Europą.

 

Šiandien turėjau puikų sportą ir meditaciją vandenyje. Viskas taip pakylėta ir aišku, kad belieka tik laikytis pagrindinio plano – nesilaikyti jokio plano, tik pozityvios ir šviesios krypties, kad viskas vyktų taip, jog tas gyvenimas būtų įdomesnis, puikesnis, tad reikia braukti iš kasdienybės pasikartojančius bejėgystės ir bėdavojimosi šablonus. Aukos pozicija išties labai įrėmina ir skandina, riboja ir apsunkina gyvenimą. Niekam to nereikia.

 

Nors ir keliausiu, manau, laisvesnei minutei pasitaikius dirbsiu su mintimis ir emocijomis. Daugiau mąstysiu, sakysiu ir veiksiu per pozityvą. Metu, kaip šis žvejys purpurinėje nuotraukoje, tinklą ant gyvenimo tam, kad kai ką išplėsčiau, o kai ką suveržčiau. Ką atneš šioji kelionė dar neaišku, bet matau puikių galimybių ne tik patirti nuotykių, bet ir viduje apgydyti esančius šašus. Kitaip sakant, leidžiuosi į dar vieną nuotykį ir žinau tik vieną: viskas yra ir bus gerai!

 

Greit grįšiu!

 

Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą