2013 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Šios dienos daina: Christina Aguilera "Let There Be Love"




Sveiki,

Vakar pasiekė smagi žinia visus Christinos Aguileros gerbėjus, mat, dainininkė padovanojo savo gerbėjams naujausią vaizdo klipą „Let There Be Love“. Ši daina įeina į septintąjį atlikėjos albumą „Lotus“, kuris buvo išleistas pernai rudenį. Šis vaizdo klipas buvo sukurtas namų sąlygomis ir yra skirtas tiek dainininkės gerbėjams, kurie labai troško šios dainos vaizdo klipo, tiek visiems pasaulio žmonėms. Meilės prisodrinta daina yra šokių šiuolaikinės muzikos hitas, kuris, mano galva, nusipelnė būti įvertintas. Tiek daina, tiek naujasis vaizdo klipas neša labai aiškią žinią žmonėms – pasaulis be rasizmo, be homofobijos, be pykčio, karo ir bado. 

Klipe pasirodo tokios personos kaip Nicole Richie, Christina Milian, Chris Mann, šmėsteli atlikėjos gyvenimo draugas ir sūnus Max‘as. Taip pat klipe matomi Aguileros draugai ir motina, kuri teigia mylinti savo sūnų gėjų, taip pat homoseksualų pora, skirtingų rasių ir gymių žmonės. Išties vaizdo klipas atskleidžia įvairialypį pasaulį, kuriame randasi labai skirtingi ir įdomūs žmonės. Klipe taip pat rodomi „L“ formos ženklai iš pirštų, kurie reiškia meilę (angl. love), mano galva, turėtų tapti tikru hitu, pamirštant Gangnam Style atsibodusius judesius, tačiau, žiūrint į populiarumą ir internetines peržiūras, toli gražu vaizdo klipas hitu netaps. Nors pati daina, pripildyta elektroninės muzikos sąskambių ir puikaus Aguileros vokalo, jau Billboard šokių muzikos topuose tapo pirmu numeriu. Pasirodžius vaizdo įrašui, pakilo ir dainos pardavimai.

Iš „Let Here Be Love“ galbūt tikrai tikėjausi kažko daugiau. Turiu galvoje ne iš kūrinio – pats kūrinys puikus ir neša didelį pozityvumą, bet vaizdo klipas galėjo būti komercinis, patalpintas į „Vevo“ kanalą kaip antai ankstesnis Aguileros hitas „Your Body“. Tačiau atlikėja nusprendė pagerbti gerbėjus ir skyrė vaizdo klipą būtent su šia daina ir žinia. Nors „Lotus“ albumo dainas visas beveik kūrė pati atlikėja, bet būtent šią dainą „prastūmė“ mega hitų kūrėjas Max Martin‘as, parašęs dainas tokioms atlikėjoms kaip Britney Spears, Katy Perry, Pink, Taylor Swift, Kelly Clarkson, Celine Dion ir t.t.

Smagaus skambesio daina turėjo būti didelis pasaulinis hitas, tačiau pati Aguilera atsisakė reklamos, tačiau dainą pastebėjo didžėjai, ją mielai leidžia klubuose ir šokių salėse. Viena perspektyviausių „Lotus“ albumo dainų, kuri man asmeniškai labai patinka, Jūsų visų teismui:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą