2020 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

Šios dienos citata: Mathias Énard apie globalizaciją ir tapatybės išsaugojimą

 Sveiki,

Pernai Mathias Enardo, prancūzų rašytojo, romanas „Kompasas“ man asmeniškai tapo vienu sunkiausiu skaitytu kūriniu, tačiau ir vienu įdomiausiu. Tai tarsi tam tikras literatūrinis potyris. Taip pas mus jau būna su itin gerais autoriais, kad vienus skaito ir verčia, o kiti tiesiog ir „praplaukia“ nelabai pastebėti. Regis, su Mathias Enardu taip nebus, nes ką tik pasirodė antrasis jo romanas „Vagių gatvė“.

Naujausiame „Literatūra ir menas“ numeryje (Nr. 3713) publikuotas jo interviu apie jo paties klajones po žemynus. M. Enard, kaip ir kiti intelektualai, įžvelgia tam tikrus europietiškus procesus, kurie paantrintų COVID-19 versijai – užsidaryti, išsaugoti, gintis. Galiu tik pritarti, kad toks požiūris labai gyvas, artėjantis prie nacistinių jėgos struktūrų ir troškimo turėti priešus tam, kad pasijustume pasaulyje reikalingi ir reikšmingi.

Jūsų Maištinga Siela


1 komentaras:

  1. Kaip galingas burtų ratukas, vadinamas daktaru AJAYI, padėjo man sugrąžinti savo meilužį per 48 valandas. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusio birželio, ir visos mano pastangos jį susigrąžinti buvo bergždžios. Aš jį taip myliu, kad kiekvieną kartą, kai pamatau jį su kita mergina, pyksiu. Taigi vieną dieną pamačiau moters liudijimą internete. Kaip šis didis vyras, vardu DR AJAYI, padėjo jai susitaikyti su vyru. Mano laimei, ji nutraukė DR AJAYI kontaktą. Taigi aš greitai paskambinau numeriu ir maždaug po 2 valandų išsiunčiau jam pranešimą el. Paštu, jis man perskambino ir atsakė į mano el. Laišką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir priemones, kurių reikia imtis. Jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų melstis už mane, ką aš ir padariau. Aš padariau viską, kad įsitikinčiau, jog mano maldos buvo baigtos, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis atėjo prašyti manęs prašyti atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. . DR AJAYI dėka taip pat galite atsiųsti jam el. Laišką: drajayi1990@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „VIBER“: +2347084887094 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti.

    AtsakytiPanaikinti