2012 m. birželio 29 d., penktadienis

Albumas: Papa Topo "Oso Panda"



Sveikučiai,

Tęsiu tradiciją pristatyti mano mėgiamus ir kartais gal nelabai muzikinius albumus. Šįkart itin šmaikštus muzikos albumus ispanų grupės „Papa Topo“ – „Oso Panda“ (Plaukuota panda). Šią nestandartinę muzikos grupę aptikau visai atsitiktinai, naršydamas po „Youtube“, ir pamėgau jų šmaikščius video klipus, kurie pilni juodojo humoro, bravūriško sarkazmo, kurie pateikti švelnaus tartum vaikiško absurdo lygyje. Tiesą sakant, tai visai naujas muzikinis žanras, kuris patraukė mano dėmesį – primena japonų muziką iš filmo „Nužudyti Bilą“ ir Tarantino manierą – keistumas su smagia ritmika. Ką čia aš ir begaliu pasakyti, galiu plauką paaukoti, kad Lietuvoje apie šią 2008 metais susibūrusią muzikos grupę niekas nieko nežino. Tikiu, kad ir Ispanijoje ji mažai kam žinoma, nes iki šiol jie savo pirmoje CD oficialaus neturi. Jie išleidžia singlą ir sukuria video klipą, tačiau labai viliuosi, kad ši grupė neiširs ir ateityje paskelbs daug naujų dainų ir pagaliau bent jau mane nudžiugins oficialiu albumu.

Pristatau Jums galbūt būsimo CD dainas.

Pirmoji daina ir hitas tikriausiai man labiausiai patinkanti daina ir klipas. Pagalvojau, kokia didesnė nesąmonė, bet mp3 ši daina prasisuko kokius keletą kartą ir netyčia ėmiau pats niūniuoti ir tiesiog pakvaišau!

1. Oso Panda


Įvertinimas: 10/10

Antroji daina kur kas labiau futuristinė, primena neseniai pristatytą BEBE albumą, tačiau priedainis toks pasaldintas, tačiau nemažiau juokingas, užvedantis ir nuotaikingas. Video klipas tarsi pratęsia pirmojo hito istoriją.

2. La Chica Vampira


Įvertinimas: 8/10

Kita daina tiesiog vėl kalbanti pati už save.

3. Le Que Me Gusta Del Verano Es Poder Tomar Helado


Įvertinimas: 9/10

4. Empezar de 0

„Pradėti nuo nulio“, neradau šios dainos „Youtube“ šalyje, bet kol kas tai prasčiausia jų daina – vokalas kažkoks neišdirbtas, balansuojanti tarp lyrikos ir jų stiliaus.

Įvertinimas: 6/10

Kita daina man primena šiek tiek emo stiliaus, tačiau turi futuristinio prieskonio, tokia pusiau padori balalaika, bet savotiškai žavi. Tiesa, prieš Jus įrašas neišdirbtas, tai gali skambėti neprofesionaliai.

5. Emitos


Įvertinimas: 7/10

6. Escuchando a the softies

Šios dainos taip pat niekur internete neradau, kad Jūs galėtumėt čia paklausyti. Daina tokia šventi, lyriška, gražūs žodžiai, reiktų daug kartų klausytis, kad tikrai patiktų.

Įvertinimas: 7/10

Albumo vidurkis – 8.3! Ir iš tikro išeitų neblogas albumas, jei jis būtų kada realizuotas, nes šiais metais, atrodo, kad grupė „atsikvėpusi“, nieko nekuria, o gaila. Labai patiko jų muzikos klipai, smagiosios dainelės. Na, šaunuoliai!


P.S.


Tai jau tūkstantinis šio saito įrašas! Bravo! :) 


Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą