2012 m. birželio 17 d., sekmadienis

Filmas: "Projektas X" / "Project X"



Sveikučiai,

Šiandien noriu pakomentuoti kino filmą „Projektas X“ (Project X) (2012 m.). Lietuvoje šis filmas pristatomas kaip „Pagirios Las Vegase“ režisieriaus darbas, bet patikrinau, jog tai visiškai skirtingi režisieriai, nežinau, kodėl čia taip apgaulingai reklamuojamas filmas, bet galiu pasakyti, kad scenarijus ir braižas kažkodėl netgi labai susisieja. Žinot, šį filmą taip smagiai sužiūrėjau, kad net pats nustebau, kad vadinamasis „tūsas“ visgi turi smagios „smarvės“. Be jokios abejonės, filmas atstovauja pramoginio ir komercinio filmo bagažui, tačiau buvo taip smagu žiūrėti nieko neįpareigojančio ir tokio, iš kurio nieko nesitiki, tiesiog praleidi linksmai laiką. Tuo atveju, vertinu, kad filmas visai vykęs, nes jis bent jau man suteikė smagumo, juoko, atsipalaidavimo – to man tąkart ir reikėjo.  

Žiūrint filmą, reikia žinoti, kad jame yra nemažai lėkštų „bajerių“, nuogybių, paaugliškos „krušliavos“ ir panašiai, bet nieko kito ir nereikia tikėtis. Juokingi ne tiek personažai, kiek pats pasilinksminimo faktas, po kurio rezultatas visiems jau aiškus nė nežiūrėjus filmo – nekaltas pasilinksminimas pasibaigė viso kvartalo suniokojimu. Net įsiminiau kelias citatas iš šio filmo: „Šūdas niekada nesensta“; „Jis geras vaikas, bet jis nevykėlis“; „Atsiprašau, biče, kad Tau gimtadienio proga nupirkau liemenėlę...“ ir pan. Grubus, stačiokiškas vaikinukų bendravimas ir nuolatinis noras išdulkinti kokią mergą – N16 mažų mažiausiai.

Filmą rekomenduoju žiūrėti nuliūdusiems, paniurėliams ir šiaip tokių filmų mėgėjams, kurie nori tiesiog pasijuokti iš lėkštų ir kartais neįtikėtinų juokelių.

Mano įvertinimas: 8/10
Kritikų vidurkis: 48/100
IMDb: 6.7



Jūsų Maištinga Siela,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą