2012 m. birželio 30 d., šeštadienis

Petras Gražulis - vaikščiojantis paminklas ir ikona!



Sveiki visi,

Apie Petrą Gražulį galima tikriausiai kalbėti dieną naktį ir vis tiek ne viskas bus pasakyta ir išspręsta. Jau ilgai svajojau, kad laikas pastatyti Petrui Gražului paminklą – na, paminklas tai per mažas daiktas, jis pats kaip vaikščiojanti istorijnė ikona. Nesuprantu, ką veikia Seimo etikos ir procedūrų komisija, tikriausiai man ir nelemta suprasti, tačiau Gražuliui galima viskas – keiktis, stumdyti kitus Seimo narius, 24 kartus viršyti greitį, barbariškai elgtis su kitų šalių svečiais, įsibrauti į posėdį ir iškelti skandalą. Toks jausmas, kad Petras Gražulis išrinktas į Seimą atstovauti savo paties interesams ir demagogijai, o ką mano šalies gyventojai, jam nusispjauti. Gražulis visada suskubs dangstytis savo šeimos koncepcija, pasenusiomis tradicijomis ir siauru protu, perdėtais ir viduramžių lygio moralės purvais, suskubs priminti, kad yra Dievas ir juo puikiai prisidengęs kaip skydu, skubės kariauti su savo sukurtomis šmėklomis. Petrui Vakarai yra persmelkti homoseksualizmu, jų politika supuvusi ir pagedusi... Nieko nesakau, juk niekam tikriausiai nelieka abejonių, kad Petras Gražulis atlieka Dievo misiją!

Paskutiniuoju metu Gražulis garsėja įvairiais įstatymų kūrimais (žaltys, kūrybinga asmenybė!) prieš homoseksualus, tačiau jie tiek jau prieštarauja žmogaus konvencijoms, kad net homofobiškasis Seimas „pravalina“ beveik visus Petro Gražuliuko parengtus įstatymus. Net neabejoju, kad gyventojai „protingi“ ir jie mėgsta išsišokėlius ir siaurapročius Seime, tai mielai ateinančiuose rinkimuose „nuo dūšios“ TIKRA VYRIJA atiduos riebų simpatiją Gražuoliukui ir praspirs naujai kadencijai į Seimą. Paskutiniuoju metu, kur Gražulis – tuoj etiketo skandalas, jis aršiai gina savo „nuomonę“, veikiau principus –trankymas, rėkimas, grasinimai, pirštai – Seimas nėra matęs tokios aistringos personos. Bet tenka iškart pripažinti, kad be jo Seimas prarastų savo skandalistų irštvos veidą, būtų tiesiog nuobodu gyventi ne tik gėjam, kuriems dar ir nemokama reklamą daro, bet ir visiems Lietuvos gyventojams!

Nežinau, kaip toliau seksis Gražuliui keisti Pasaulį. Mūsų šalies Betmenas toli gražu „susitupėti“ nežada, o apsalę ir apkerpėję lietuvių siaurapročiai net garbina šią „fainą“ personą. Nieko nesakau, kiekvieniems durniams savas aukso veršis, tačiau Petras Gražulis yra ir bus viena labiausiai anekdotinių asmenybių šiuometinės Lietuvos politikų gretose. Tad, kam imti į plaučius, ką nusipeza Petras Gražulis, geriau kartu pasijuokime! Visai neturėdamas ko veikti, radau interneto platybėse visokiausių Gražulio komiksų, tam Jums visiems ištisą tiradą komiksų ir noriu parodyti. Pridedu, manau, kad gal kai kam sukels vieną kitą ne tik šypsnį, bet ir juoko priepuolį. Apačioje aptiksite Petro Gražulio testą, būtinai jį atlikite ir sužinokite, kiek jumyse yra Gražulio! 


Žinau, kad Gražulis kartu su Uoka yra padavę dėl įžeidžiančių nuotraukų į teismą, bet aš manau, kad tautos pareiga yra juoktis, kai politikai šitaip šlykščiai ir žeminančiai elgiasi su tam tikra tautos dalimi. 


Testas: Kiek tavyje yra Petro Gražulio!?

1. Tavo svajonių Vyras?

A) Gražulis Petras
B) Grąža Petrulienė
C) Petras Gražulis

2. Ar Tau patinka rėkti, kai nieko neišmanai?

A) Taip!
B) Netgi per miegus!
C) Ypač Seime ir prieš TV kameras!

3. Petrui Gražuliui labiausiai tinkantis šlipsas?

A) Rūžavas
B) Surūdiję vartai ir dūmų uždanga!
C) Adomo triko arba krikščioniškosios Biblijos skiautė!

4. Kas Lietuvoje slepiasi už šešėlinės ekonomikos?

A) Algimantas Čekuolis!
B) Čakas Norisas
C) Petras Gražulis su gėjų mafija!

5. Kodėl niekas nepaklausė, ko nori mergaitė?

A) Mūsų galaktikoje daug žvaigždžių
B) Nušovė agurkų dangtelis
C) Petras Gražulis

6. Kas ėjo ES būstinėje pro užpakalines duris?

A) Valytoja Onutė rinko popcornus
B) Sabonis, nes per paradines netilpo
C) Petras Gražulis, pamatęs priekyje vaivorykštės vėliavą

7. Kas yra homofobija?

A) Endokrininių liaukų kamieninės ląstelės rentgeno nuotrauka
B) 1785 Garliavos sukilimas
C) Petras Gražulis

8. Kodėl vyksta globalinis atšilimas?

A) Tinkis Vinkis
B) Rusijoje mažėja meškų
C) Nuo per didelės įtampos, kurią laiko Gražulis, bijodamas prisipažinti esąs gėjus.

9. Kas padėjo Gražuliui akmenį, kai šis prieš porą metų virto nuo dviračio?

A) Meteoritas
B) Kiaulė voras su saparistais iš Rytų
C) Gėjai

10. Kodėl Gražuliui skauda, kad gėjai nesidaugina, bet daugėja?

A) Nes kyla naftos kainos
B) Rūpi apsaugoti nykstančias pandas
C) Bijo, kad buvę bernai išplatins nuotraukas internete

Jeigu daugiausiai surinkote A – Jūs esate mąstanti būtybė 10 proc. Gražulio; jeigu surinkote daugiausia B – Jūs arti Gražulio – pasisaugokite!; jei surinkote daugiausia C – Jūs ir esate Gražulis, daktarai nepadės! 

Na, ir pabaigai geras remiksas su Gražulio citatomis iš garsių jo kalbų apie gėjus! Ir kas pasakys, kad remiksas ne europinio lygio? A?






Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą