2012 m. birželio 26 d., antradienis

Filmas: "Vyrai juodais drabužiais 3" / "Men in Black III"



Sveiki visi,

Šįkart noriu pristatyti lengvą pramoginio tipo filmą „Vyrai juodais drabužiais 3“ (Men in Black III) (2012 m.). Pirmoji šio kultinio ir labai populiaraus filmo dalis pasirodė dar 1997 metais, antroji dalis 2002 m., na, o dabar po dešimtmečio tylos pasirodė ir trečioji dalis. Šiaip būčiau filmo nežiūrėjęs, tačiau pasigaminau gruzdintos vištienos kalną ir sakau, kirsiu prie kokio nors šiaip holivudiško filmuko ir šitaip patėko „Vyrai juodais drabužiais 3“ akiratin.

Sunku kažką čia kritikuoti, filmas sukaltas kalti pinigą ir kuo daugiau pritraukti žiūrovų į kino sales. Taip, filmas ganėtinai įdomus, daug specialiųjų efektų, pats siužetas toliau tęsia ateivių tarp mūsų egzistavimo temą, pasakojime atsiranda ir graudulinga pasakojimo gija apie smarkuolio tikrąją vaikystę, kelionė laiku, humoro prieskoniai... Šiaip viskas lyg ir tas pats per tą patį – smagu šiaip pažiūrėti, prastumti laiką, bet nepasakyčiau, kad labai jau praturėjau žiūrėdamas filmą, visgi pramoginis filmas nelabai mane žavi –nuspėjama, atpažįstama ir beveik visada ta pati šabloninis istorijos varomasis variklis su nuotykiniu braižu, jo įvykdymu ir lėkštoku moralės dvelksmu filmo pabaigoje.

Apie filmą galiu pasakyti tik tai – nieko neprarasit, jei ir nepamatysit, bei jei ir žiūrėsite, nepasakyčiau, kad kažką labai jau ir įgysit. Jei jums patinka eiliniai nuotykiai su specialiais kino efektais, tai šis filmas, manau, kaip tik jums.

Mano įvertinimas: 7/10
Kritikų vidurkis: 58/100
IMDb: 6.8



Jūsų Maištinga Siela,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą